SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Betraktelser del 1

Av Sara - 18 juli 2012 12:41


 

Någonting hemskt hände hos oss häromdagen. Vi tog alla en lång sovmorgon eftersom min fantastiske bror och hans Millan gift sig dagen innan när vi helt plötsligt vaknade av att någon skrek. När vi väl anlänt till köket möttes vi av.. liemannen! Åh, det är så tragiskt allting. Millan hade ätit någonting olämpligt och avlidit. Dagens efter hennes bröllopsdag! Hela familjen är otröstligt men främst Caspian, min fina bror. 


Någon dag efter det hemska hänt oss alla tog vår pappa med sig Caspian och Zackarias (Millans och Caspians lilla son) till kyrkogården för att de skulle få se graven och få sörja lite ifred. 


Jag tror att det var nyttigt för främst Caspian att få besöka kyrkogården även om det var väldigt jobbigt såklart. Det märks att Zack saknar sin mamma också. Han har varit mycket gnälligare på senaste tiden. 


Jag tror att Caspian lever lite i förnekelse. Han mest sover. Jag hoppas han orkar ta tag i livet och börja arbeta igen snart, jag tror det skulle göra honom gott. 


Livet har sakta börjat bli som vanligt här hemma. Eller, så vanligt det kan bli. Det här är pappa med vår fina hund Molle. Molle köpte vi när jag och mina syskon Mary och Caspian var barn och mamma var gravid med tvillingarna. De är sedan länge utflyttade nu.


Här är jag föresten! Förlåt för att jag inte presenterade mig med en gång. Det var oförskämt av mig. Estelle Fields heter jag, läkare i Hidden Springs. Bor i ett stort hus tillsammans med mina föräldrar, min bror Caspian, hans son Zackarias och min pojkvän Joel. Jag har sammanlagt fem syskon, två systrar och tre bröder. Caspian & Mary är mina tvillingsyskon. Vi är alltså trillingar. Sedan har jag tre småsyskon, tvillingarna Louis och Harry och min lillasyster Norah. Ja, ni kommer nog få veta mer om mig och min familj tids nog. Vi är en stor och brokig skara som håller på med lite allt möjligt.  


Några veckor efter att Millan gått bort hade vi en liten ceremoni hemma. Många vänner och släktingar kom och de som inte kunde komma hörde av sig på telefon. Det blev en ganska fin kväll med tanke på omständigheterna. 


Min syster Mary dök såklart upp med sin pojkvän. Det var så roligt att se henne igen! Vi ses så sällan eftersom hon jobbar som assitent till borgmästaren och reser mycket och jag arbetar mycket på sjukhuset. 
Många som ser oss brukar ha svårt att tro att vi är tvillingar, ja till och med syskon, för att vi är så olika. Jag kan förstå det. Men vi är ganska lika inuti, bara väldigt olika på utsidan. Mary är väldigt blek och har rött hår. Men vi har båda lite asiatiska ögon, som vi fått från vår mamma som härstammar från japan. 


Någon månad efter Millans begravning tog Joel med mig till vår absoluta favoritplats här i Hidden Springs, platsen vi brukade träffas på när vi var tonåringar. Han sa att vi skulle titta på stjärnorna. 


Det var en vacker kväll och alldeles stjärnklart ute! Här är det bara mörkt i någon timme innan solen börjar gå upp igen. Lagom till soluppgången sa Joel att han hade något viktigt att göra. Jag förstod verkligen ingenting. 


Så gick han ner på knä och tog fram en ask. "Estelle Fields, sen den första gången jag såg dig i skolkorridoren har mitt hjärta slagit dubbelslag varje gång din blick möter min. Jag vill dela resten av mitt liv med dig. Skulle du vilja göra mig den stora äran att bli min fru?" sa han sedan och jag blev fullkomligt mållös. Han är annars inte så romantiskt lagd så ni kan förstå att jag blev lite paff. 


Vad jag svarade? Ja, såklart! Hur skulle jag kunna motstå ett sånt fantastiskt frieri i soluppgång från mannen jag älskar mest av alla? Åh, jag blir alldeles lycklig när jag skriver detta för er. Ringen blänker på mitt finger.


Så, förhoppningsvis blir det lite lyckligare saker att berätta för er snart även om Millans plötsliga död kommer ligga som ett moln över familjen under ett långt tag framöver. 


Jag hoppas jag ska kunna skriva till er snart igen! 


/ Estelle Fields
    

 
ANNONS
 
Saga

Saga

3 augusti 2012 11:05

Bra serie! <3 Den var riktigt bra!

http://tillijossan.bloggplatsen.se

 
TSH

TSH

7 augusti 2012 01:20

Kul med ett lite annorlunda sätt att berätta. :)

http://thesimshistorier.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

22 maj 2013 17:30

Haha, jag älskar att tvillingarna heter Louis och Harry.1D <3

 
Meia

Meia

23 juli 2013 20:42

Åh, älskar det!
Fortsätt!

http://meialindholm.blogg.se

 
Meia

Meia

23 juli 2013 20:42

Åh, älskar det!
Fortsätt med "dagboken" :)*

http://meialindholm.blogg.se

 
Ingen bild

Mysan

23 juli 2013 20:51

Så bra! Snälla fortsätt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se