SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2012

Årstider: Spökeridagen

Av Sara - 30 oktober 2012 09:26

  

På hösten blir våra simmar automatiskt lite mer benägna att skrämmas. Samtidigt som staden förvandlas i färgerna rött, orange och gult i sin förberedelse för vintern och regnet duggar tätt kan våra simmar förbereda för Spökeridagen genom att kanske karva pumpor? Eller så använder du pumporna du sått (eller köpt i affären) till att baka en utsökt pumpapaj. 


    

Med Årstider får vi en massa kostymer så våra simmar kan klä ut sig till Spökeridagen (eller vilken annan dag på året) så om de vill gå utklädda till Varmkorvar året runt så är det fritt fram! 


En av de nya festtyperna som är speciell för hösten är annars Maskeradpartyn! Maskeradpartyn är precis som vanliga hemmafester bara att gästerna kommer utklädda i alla möjliga roliga kreationer. 


Dagen före Spökeridagen kan våra simmar gå Bus eller Godis i området de bor i. För att gå Bus eller Godis (Jag tror att det är barn och tonåringar som kan göra detta) klickar man bara på ett hus i staden och väljer Bus eller Godis. Du kommer kunna välja om simmen ska gå själv eller med andra simmar från ditt hushåll. De kommer sedan gå runt från hus till hus till de är för utmattade för att fortsätta eller tills klockan blir så mycket att de måste vara hemma. Ett tips är att gå med en vuxen för då försvinner utegångsförbudstiden. 


 

Om det är någon hemma när din sim plingar på kommer de med största sannolikhet få någonting, oftast godis, men om man har tur kan man få något föremål och om man har jättemycket tur får man den sällsynta "Cracklin Neckerball Gnome" (har inte hittat någon bra översättning på denna). Om det inte är någon hemma kan upproriska simmar gå utlopp för sin aggression och då får pumpor och andra dekorationer på tomten se upp. 

När Spökeridagen sedan anländer så är det bara att luta sig tillbaka och njuta av allt godis dina simmar plockat på sig under gårdagen.


Källa. 


 
ANNONS
 
Anna

Anna

31 oktober 2012 11:38

Gud vad kul med spökeridag!
Längtar tills jag får spelet!

http://annybunny.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se