SimsDeluxe

Alla inlägg under oktober 2012

Av Sara - 30 oktober 2012 09:26

  

På hösten blir våra simmar automatiskt lite mer benägna att skrämmas. Samtidigt som staden förvandlas i färgerna rött, orange och gult i sin förberedelse för vintern och regnet duggar tätt kan våra simmar förbereda för Spökeridagen genom att kanske karva pumpor? Eller så använder du pumporna du sått (eller köpt i affären) till att baka en utsökt pumpapaj. 


    

Med Årstider får vi en massa kostymer så våra simmar kan klä ut sig till Spökeridagen (eller vilken annan dag på året) så om de vill gå utklädda till Varmkorvar året runt så är det fritt fram! 


En av de nya festtyperna som är speciell för hösten är annars Maskeradpartyn! Maskeradpartyn är precis som vanliga hemmafester bara att gästerna kommer utklädda i alla möjliga roliga kreationer. 


Dagen före Spökeridagen kan våra simmar gå Bus eller Godis i området de bor i. För att gå Bus eller Godis (Jag tror att det är barn och tonåringar som kan göra detta) klickar man bara på ett hus i staden och väljer Bus eller Godis. Du kommer kunna välja om simmen ska gå själv eller med andra simmar från ditt hushåll. De kommer sedan gå runt från hus till hus till de är för utmattade för att fortsätta eller tills klockan blir så mycket att de måste vara hemma. Ett tips är att gå med en vuxen för då försvinner utegångsförbudstiden. 


 

Om det är någon hemma när din sim plingar på kommer de med största sannolikhet få någonting, oftast godis, men om man har tur kan man få något föremål och om man har jättemycket tur får man den sällsynta "Cracklin Neckerball Gnome" (har inte hittat någon bra översättning på denna). Om det inte är någon hemma kan upproriska simmar gå utlopp för sin aggression och då får pumpor och andra dekorationer på tomten se upp. 

När Spökeridagen sedan anländer så är det bara att luta sig tillbaka och njuta av allt godis dina simmar plockat på sig under gårdagen.


Källa. 


ANNONS
Av Sara - 29 oktober 2012 19:45

Day 23 - The most awesome Sims you’ve ever had without cheating/Den bästa Simmen du haft utan att fuska. 


Okej, jag vet inte om jag någonsin spelat utan att fuska något alls. Jag brukar alltid använda något fusk. Pengafusk oftast. 


Minns ni systrarna Monroe Stone?   


Brukar du ofta använda fusk när du spelar? 

Tidigare dagar
ANNONS
Av Sara - 29 oktober 2012 09:24

Den 8 November, alltså nästa torsdag. Jag har inte riktigt lyckats lista ut tiden (det här med att konvertera tid är inte min starka sida men någon gång 19 eller 20.00 tror jag. :)) än så jag återkommer om det! I livestreamen kommer de visa oss mer om vintern i Seasons och vi kommer också få en första inblick i det nya prylpaketet 70's, 80's 90's! Så, ringa in 8 November i era kalendrar. 


       

Av Sara - 29 oktober 2012 08:23

Har fått lite frågor som jag tror att fler kan vilja få del av svaret på. 


 

Svar: Jag kan absolut göra en guide om detta senare i veckan. Men det är superenkelt! Gå in på din sims ryggsäck och klicka på telefonen. Där väljer du "Flytta" och sen väljer du vilka simmar som ska flytta, om de ska flytta till hus eller tomt eller om du helt enkelt vill sparka ut dem. :-) Hoppas att du fick svar på din fråga! :) 


Svar: I slutet på veckan. Jag upptäckte att jag inte hade några bra bilder till det inlägget och tänkte därför att jag skulle ta några nya när jag kommer hem till min mamma. :) 


 

Svar: Nej, du behöver inte ha något speciellt expansion. För att få dina simmar att göra poser behöver du två saker. Poseplayer och nedladdade poser. Detta är moddar. Jag har skrivit ett inlägg om det HÄR men jag hade tänkt jag skulle skriva ett bättre inom kort. :-)   

Av Sara - 28 oktober 2012 18:00

Prada Sims lanserade nyligen det här håret. Ni brukar ju gillar raka hår så jag tänkte att det skulle falla er i smaken. :) Jag kan tänka mig att det är snyggare att använda på modellsimmar än simmar man faktiskt spelar på. 


 

Ladda Ner. 

Av Sara - 28 oktober 2012 16:15


Ibland så känner man bara "AAAAAAH!!" när man hittar något CC som man aldrig tänkt att man behöver men man ser och förstår att det är DET DÄR mitt spel saknat! Lite så kände jag när Elexis la ut DE HÄR sandalerna på sin tumblr. 


Jag kan inte säga så mycket mer än att jag älskarälskarälskar dem. Om du också gör det så borde du ladda ner dem HÄR!  Inloggning krävs. 

Av Sara - 28 oktober 2012 15:00

Day 22 - The most scandalous thing you’ve done with Sims/Det mest skandalösa du gjort med Sims

Ja, jag berättade ju nyligen om det men när jag gjorde Ellen Webber gravid med en annan kille kände jag mig ganska rebellisk. Det löste sig ju till det bästa men just då kändes det ganska skandulöst. 
 
Elle Webber med sina föräldrar Ellen och Joshua. 
    Shan hälsar på killen som gjorde hans flickvän på smällen, ganska stelt möte kan man tänka sig. 
 
 
Elle Webber som liten. Jag sa ju att de uppfostrat henne som en liten prinsessa. ;)
 
 
 
Tidigare dagar

Av Sara - 28 oktober 2012 13:00

Ja, man kan tycka att jag tipsar väldigt om Anubis grejer men det beror mest på att jag själv tycker att de är så fina och för att det är något jag vet att ni kan ladda ner utan att vara oroliga. Nu behöver ni aldrig vara oroliga men jag tror ni förstår vad jag menar. :) 


Denna gång är det en kreation bestående av linne och jeans med hög midja och hängslen. En lite rockigare klädsel med andra ord. 


 

Package/Sims3Pack


Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se