SimsDeluxe

Alla inlägg under oktober 2012

Av Sara - 11 oktober 2012 08:58

Jag har så himla mycket fint CC att tipsa om just nu och jag tänkte att jag skulle dela ut det lite så att ni inte får allt på samma gång. Och för att se lite vad ni är mest intresserade om har jag gjort en omröstning i menyn så svara gärna på den! 


 

ANNONS
Av Sara - 10 oktober 2012 17:30

Tänkte bara förklara för er som så gärna vill att jag ska skriva mina berättelser. Först och främst tycker jag det är jättekul att ni gillar både Davis och Betraktelser (trodde ingen gillade Betraktelser faktiskt) och det gör mig verkligen så glad att ni alltid är ivriga efter nästa del. 

Jag vet mycket väl att det ofta går låååååååång tid mellan avsnitten och det gör ont i mig att jag låter er vänta så länge. Men, för att ni ska ha lite bättre förståelse så vill jag förklara lite. 


- Datorn jag spelar Sims på finns hemma hos min mamma och där bor jag högst fyra dagar i veckan (tors-sön) men oftast är det mindre. Detta gör det svårt för mig att hinna.


- Det tar nästan två dagar för mig att skriva ett avsnitt. Först skriver jag ett skal med saker jag tänker ska hända, sedan spelar jag/tar bilder. Därefter flyttar jag dessa bilder till en annan dator och där redigerar jag dem. När bilderna är uppladdade ska de in i avsnittet och sen skriver jag det utifrån skalet och bilderna. Det tar lång tid! 


- Betraktelser berättelsen är ju lite som ett gameplay dvs att jag berättar vad som händer i spelet och den familjen är aptråkig att spela på, haha! 


- Sen får vi ju inte glömma att jag går i skolan, är borta hemifrån 07-18 i princip varje dag och har uppgifter att göra hemma. Jag kan inte prioritera historierna före skolan även om jag kanske ibland skulle vilja. 


Jag hoppas att ni kan ha förståelse för detta så ska jag ska försöka bättra mig och kanske skriva flera inlägg när jag väl har tiden. :-) 


Tack för att ni läser! 


 

Joel friar till Estelle i Betraktelser. 

ANNONS
Av Sara - 9 oktober 2012 20:26

Såg ni livestreamen? 


Här är några saker det pratades om: 


- Aliens! Men Årstider kommer Aliens tillbaka. Jag fick möjligheten att spela med Aliens själv under Play With Lif3 Eventet i September och de är awesome! 
   - En ny värld kommer att komma på Store. Den heter Monte Vista och ser ut lite som en medeltidsstad. Med den världen kommer också ett nytt objekt - vedugnen! 


- The Sims 3 teamet lanserar en ny tidning! "The Sims Official Magazine" - den kommer att gå och läsa på surfplattor antingen från apple eller med android. Den kommer vara gratis. 


- Det avslöjades också om ett nytt objekt som de kallar för "väderstenen". Denna kommer endast att finnas tillgänglig av alla spelare som har både Övernaturligt och Seasons och kommer kunna användas av Övernaturliga varelser. 


- I januari 2013 får vi ett nytt prylpaket! 70's, 80's, 90's Stuff kommer vara fullt med saker man kopplar ihop med dessa tre årtionden. 
     .. det gavs även en hint om att nästa expansion kommer vara The Sims 3 University. Detta är inte officiellt bekräftad men ändå ganska så säkert. 


En välfylld livestream med andra ord! 


Mer information om ovanstående kommer när jag har hittat och det publicerats.

Av Sara - 9 oktober 2012 16:57

Glöm nu inte Maxis livesändning nu ikväll klockan 19.00 Det har utlovats en del avslöjanden och jag skulle gissa att de kommer berätta mer om både Seasons och SimCity också. Som sagt, 19.00 på DEN HÄR (det kommer nog stå "Fel: 404" fram till strax innan sju) länken. 


 

Av Sara - 8 oktober 2012 11:30

Tillhör ni, precis som jag, den kategorin människor som överanvände flätorna i The Sims 2? Flätorna i TS3 gjorde mig besviken och jag använder dem mycket sällan. Men, titta nu vad Anubis har kommit fram med! Superfina flätor till simmar i alla åldrar. 


   

Ladda ner dem HÄR


Av Sara - 8 oktober 2012 09:25

Titta vilka fina kompisarmband jag hittade på Lorandia! Ladda ner dem HÄR.   

Av Sara - 6 oktober 2012 10:02

Jag har inte glömt bort er, jag har bara lite inspirationsbrist. Dessutom har jag lyckats installera Sims 2 och utforskar nu det ännu en gång, haha!


Så, jag är snart tillbaka! Ska bara samla lite inspiration.. Om ni vill att det ska gå fortare kan ni ju berätta vad ni vill läsa om?


 

Installationsspelet till tvåan är ju helt genialiskt!

Av Sara - 3 oktober 2012 20:35

I och med Leva Livet blev giftermålet i Sims något större och en fest! Men, att ha bröllopet på en allmän tomt kan vara lite knepigt då man ju gärna vill piffa till platsen lite. Varför inte ladda ner denna kyrka då? Den är fantastiskt fin och jag kommer själv ladda ner den till mitt spel. Den innehåller kapell, sittplatser för tolv personer både inne och ute, gjord som en liten park, det finns toalett, dansgolv & instrument samt buffébord. Alltså, allt som simmarna behöver för att ha en fin fest. Den innehåller inget CC men en del från Store (den funkar självklart även utan Storeinnehållet men det kommer se annorlunda ut) och en lista av det finns på den här sidan där också kyrkan beskrivs. Den kan laddas ner på DEN HÄR sidan. 


           Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se