SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 1 december 2012

Svar på era frågor

Av Sara - 1 december 2012 19:45
Alla frågor är printscreenade så länkarna går inte att klicka på. Däremot har jag, däremot, där det gått länkat "bilden" till respektives blogg. Här kommer mina svar på era frågor:  
Svar: 
1. Vilken rolig fråga! Jag skulle nog vara:

Klumpig - för att jag är lite klumpig helt enkelt. 

Tankspridd - jag kan ibland uppfattas som lite disträ.Tänker på en sak och gör en annan liksom. 

Snackare  - Jag är väldigt social och tycker om att umgås med människor. Och att prata. 

Geni - Alltså, jag är väl inte så himla smart men jag är ganska allmänbildad. Jag är liksom den som mina kompisar alltid vill ha i sitt lag när vi kör frågesport.

Galen - jag brukar få höra att jag är lite knäpp och galen, så jag antar att det kanske stämmer?
2. Lucky Palms! Älskar den staden.

3. Min kusin spelade TS1 när jag var ca 8 år och så var jag med henne och sen dess har jag spelat sims i omgångar. 

1. Till TS2 skriver man "forcetwins" eller "forcetriplets" (vet inte om triplets fungerar dock) men i TS3 går det inte att fuska på det viset. Däremot om du låter din gravida sim dansa till barnmusik mycket och titta på mycket barntv så ökar du chansen att få tvillingar eller trillingar. Också om du köper "Fruktbarhetsbelönigen" ökar du chanserna. 

2. Jag har alla prylpaket utom Katy Perry Sötsaker om vi ska räkna det som ett prylpaket och alla expansions utom Övernaturligt. 

3. Till tvåan hade jag alla men jag sålde dem. Nu har jag köpt/lånat tillbaka de flesta och har alla expansion utom Jorden Runt och Livet i Lägenhet och jag saknar Kök och Badrum prylpaketet.

4. Till TS3 är det utan tvekan Diesel och till TS2 är det nog egentligen Kök och Badrum som jag inte har. Men IKEA är väldigt bra också. 

5. Till TS3 är det Årstider, speciellt just nu när det är nytt. Till TS2 är det Livet i Lägenhet som jag inte har just nu, haha! 

6. Till TS2 skulle jag tro att det är Arbetsliv och till TS3 är det Destination Världen. 

7. Jag ser ut som en blandning av min mamma och pappa. Inget skämt alltså. Man ser precis vilka mina föräldrar är. ;-) Nämen, jag har visat någon gammal censurerad bild på mig någonstans här i bloggen. Mer än så blir det nog inte än på ett tag iallafall. 

8. Det jag gillar mest är att det aldrig tar slut. Man kan spela på så många olika sätt och det finns i princip inga gränser. Det är väl också det jag gillar minst, att det är så himla mycket roligare än att göra läxor. ;)


 

När du spelar Sims kan du klicka på "C" så tar spelet bilder åt dig. Om du sen går in i The Sims 3 mappen och letar reda på mappen Screenshots så ligger din bild där. Då kan du ladda upp den på din blogg. :) Det finns det säkert. Piratebay har väl det mesta. Men det är inget jag rekommenderar för får du problem med datorn eller spelet så får du stå för det själv. 
 

1 & 2. Läs svaren ovan. 

3. Tycker mest om Diesel och minst Gasen i Botten. 

4. Det kan jag försöka ordna! 


 

1. Det gör jag. Speciellt när jag sover för då brukar jag bita ihop så ibland måste jag ha en bettskena. Det är mycket sexigt ska ni veta. ;)

2. Kommer inte ihåg så mkt från 1:an eller 2:an och när jag spelat 3:an har jag inte gjort så mycket galet. Eller ja, jag gjorde så typ alla i Sunset Valley hade ihop det med alla en gång. Så fort folk gick ut så kom någon och örfilade någon annan, haha. 

3. Orange!

4. Ja, det händer. Men jag är ganska snål så jag går liksom och tittar på det jättelänge och sen köper jag det. ;) Jag har dock aldrig betalat för mina simpoints. 

5. Hade ett par skor som gjorde barn till svarta streck en gång, det var inte så kul. Svar: Det går såklart men jag vet tyvärr inte hur. :-( 


Svar: Mest för att man inte ska hitta den här bloggen om man googlar mitt namn. Men egentligen vet jag inte om jag är så anonym. Ni vet ju jättemycket om mig! Mitt namn, min ålder, vad jag pluggar, att jag har syskon, hur jag bor. Massor! Med lite sökningar på diverse sidor så skulle ni nog kunna hitta mig utan problem. ;-)
Jag tycker inte heller att ni behöver veta allt om mig eller se hur jag ser ut för den här bloggen handlar ju trots allt om Sims och inte om mig. Sen, när jag startade den ville jag inte att någon skulle veta om det. Jag ville att det skulle vara hemligt för alla mina vänner osv.   

1. Läs svaren ovan. 

2. Just nu spelar jag mest på Russo som jag lägger ut små iakttagelser från mest hela tiden. 

3. Fyra dagar i veckan kanske. Ibland mer och ibland mindre. Kan ibland vara svårt att få ihop det. 

4. Oj. Ace of Creators tror jag. Även deras egna skaparsidor. Men egentligen så utgår jag alltid från MS3B.   

1 & 2. Läs svaren ovan.

3. Jag tycker det är ganska kul med prylpaket faktiskt. Ser mycket fram emot 70's, 80's, 90's eftersom jag är lite av en disconörd själv. Men, det är ju nästan alltid roligare med ett expansion. :)


Svar: 

1. starpoints? Inga ;-) Men om du menar simpoints så har jag runt 300 just nu. 

2. Inga alls. Jag spelar sims kanske som högst 4 gånger i veckan och då sitter jag mellan 1 och 7 timmar ungefär, haha. 

3. Bloggar, läser bloggar, pluggar, kollar på tv-serier, facebookar/twittrar/tumblr.. jag i princip bor i min dator. :) 

4. Typ det ovan, haha. :) tycker om att fika med mina vänner, gå på konserter, umgås med min familj, ligga i sängen med en burk popcorn och titta på grey's anatomy. Bara va. 

5. Inte jättemycket faktiskt, men en del. Jag och en kompis delade med oss av varandras storeinnehåll så jag har allt han köpt också vilket är en del. :) 

6. Jag har alla storevärldar utom Lunar Lakes men jag har bara köpt Hidden Springs i store. Lucky Palms och Sunlit Tides laddade jag ner på annat håll och Barnacle Bay fick jag av min mamma då hon köpte den i butik. Och jo, Hidden Springs var värd det men jag köper av princip inte världar utan laddar ner dem på annat håll för det är väldigt mycket pengar för "ingenting". Barnacle Bay var inte värd pengarna. Jag har den inte ens installerad längre. 


   

Svar: Jag skulle gissa att de är på samma skiva. Att Årstider liksom är integrerat i grundspelet. Så, det är ju bra att ge till någon som inte har något sims alls men annars helt onödigt.  

Svar: Jag vet ingen speciell sida som laddat upp det. Det är ingen som direkt skyltar på det viset med det. Jag har hittat det via tumblr och genom att googla. Om du söker i min blogg kan du dock hitta länk till både sunlit tides och lucky palms. :) 


       

Svar: Testa att sätt på simmarna arbetskläder innan de ska gå till jobbet. Jag hade också det problemet med en av mina simmar, den kunde liksom inte gå till jobbet. Det är en bugg som händer ibland. Men som sagt, testa att ta på dem arbetskläder innan de ska till jobbet och se om det funkar då. :) 


Tack för era frågor! 

 
ANNONS
 
Queenofsims

Queenofsims

1 december 2012 22:58

Tack för svaren eller vad man säger, haha!

http://queenofsims.blogg.se

 
Emma

Emma

18 juni 2013 06:28

Jag märkte ett fel på en fråga. Det är om årstiden + grundspelet är samma skiva. Det är 2 olika skivor. Jag har The sims 3 + Husdjur Limed Edision (Stav) ( Orkar inte resa mig och kolla)

http://SimsVetarna2.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se