SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

Russo: Kapitel 7 - Vattnet går

Av Sara - 3 december 2012 17:30

Graviditeten till trots fortsatte jag arbeta. Det var full fart med vaccinationer mest hela tiden då folk inte förstår att man måste klä sig efter väder på vintern. Mycket benbrott och annat också. Vi fick rejält med snö och det blev tyngre och tyngre för mig att ta mig fram i arbetskläderna och den stora magen bland alla tung snö. 



När jag inte arbetade umgicks jag mest med Leighton. Visst hade jag vänner men de hade jag ju lärt känna på sjukhuset och träffade ändå varje dag. Vi läste babyböcker, tittade på barnvagnar och riktigt geggade ner oss i bebisträsket. Till slut var vi så pass förberedda som vi kunde bli och vi insåg att vi ägnat vårt ofödda barn så mycket tid att vi lite glömt bort oss själva. En dag kramade jag om Leighton och först då slog det mig att han faktiskt var min och bara min. 



Att vi snart skulle gå från två till tre (eller snarare från fyra till fem) var för stort för oss att fatta. Vi var bara så glada att vi hittat varandra, att vi hade hundarna och att vi hade arbete och ett tak över huvudet. Vi var så otroligt lyckligt lottade. Vi bestämde oss för att bjuda in våra vänner på en liten get together innan bebin kom för vi var ganska säkra på att vi skulle ha desto mindre tid efter det. 


Vi bjöd också in Leightons son, Sam, som jag faktiskt aldrig träffat. Jag hade pratat lite med honom på telefon några gånger men aldrig umgåtts med. Det visade sig vara en väldigt sympatisk och fin kille som dessutom var en hejare på biljard. Vi hade en otroligt trevlig stund och jag och Sam kom verkligen bra överens. Jag berättade för honom att han var välkommen till oss när som helst och att det alltid fanns plats för honom. Han var ju trots allt en del av familjen och nu när han skulle få ett halvsyskon tyckte jag det var viktigt att få honom att känna sig delaktig. 


 

Mitt i biljardspelandet kände jag hur det började göra ont. Sam blev lite orolig men både Jamie och Thornton var mycket hjälpsamma och tog hand om mig samt ringde efter en taxi. Jag blev lite orolig för det var för tidigt för bebin att komma nu. Den skulle vara där inne i iallafall några veckor till men min kropp var tydlig med att det var nu det skulle ske. Det var nu jag skulle bli mamma. 

 
 
Q

Q

3 december 2012 17:55

Värst vad lugn hon såg ut på sista bilden haha! Värsta pokerfacet mitt i värkarna.
Haha nejmen, ser fram emot nästa del!

http://queenofsims.blogg.se

 
Anna

Anna

3 december 2012 18:02

Längtar efter nästa del!
Roligt att ha någonting att läsa mitt i allting!!

http://annybunny.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se