SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 19 december 2012

10 Önskningar fram till jul: Webber

Av Sara - 19 december 2012 11:16

Ni var flera som undrar vad som händer hos familjen Webber. Ska jag vara helt ärlig så har inte jättemycket hänt. Jag har inte spelat så himla mycket med dem. Just nu håller jag på och funderar på vem jag ska spela vidare på när barnen växer upp. Men, lite har trots allt hänt sen vi kikade in hos dem sist. :) 


 

Katten Missan har tyvärr lämnat familjen. Hon var gammal och allt annat vore konstigt. Det var systranas föräldrar Derek och Sophia som köpte Missan och sedan tog Ellen och Eveline över henne. Men hon brukar ligga ute på solstolarna även fast hon är död. Hela familjen var jätteledsena över bortgången, såklart. 


 

Shan och Ellens lilla tjej Mira har blivit barn. Ett ganska bråkigt sådant. Hon har en tendens att "missa" skolbussen på morgonen och istället göra annat på dagarna. Något hennes mamma inte är överförtjust i. 


 

Men även om Mira inte sköter skolan så bra så sköter hon sin eftermiddagsaktivitet. Hon är med i scouterna och tycker det är så himla roligt. 


 

Elle tillbringar ganska mycket tid med sin mormor, Sophia, och de trivs bra tillsammans. Sophia börjar bli till åren och har nog inte mycket kvar att leva,tyvärr. 


Eveline och Ericks dotter har även hon växt upp till barn. Lykke är motsatsen till Mira. Tjejig, lydig och tycker om musik och logik. Eveline och Erick är överförtjusta och hoppas att hon följer Evelines spår och blir läkare. 


Ja, Lykke har blivit storasyster också! Det verkar inte vara möjligt att få pojkar i den här familjen för hittills har det inte fötts en enda pojke. Erick och Evelines andra barn blev alltså en flicka som de valde att döpa till Lily. 

Jag hade hoppats att de skulle få en pojke men icke. Sophia och Derek fick ju fyra flickor och Ellen och Shan har två flickor. Nu har även Eric och Eveline två flickor. Visserligen adopterade ju Eleah och Freja en pojke men han är ju trots allt inte född in i familjen. Vi får väl se vad nästa generation kan åstadkomma. Vem av flickorna jag nu väljer att spela vidare med. Elle är snart vuxen och Lykke och Mira fyller snart tonåring. Så är det minstingen Lily då. Ja, vi får se.. 

 
ANNONS
 
natta

natta

21 december 2012 08:50

Så himlaaaa! Bra blogg! Är vad du Har kram: Natta:)

http://nattasblogg.bloggplatsen.se

 
sims-micalella

sims-micalella

21 december 2012 10:33

Hur går man med med i scaouterna (stavning), och behöver man något mod eller Leva livet för det?

http://sims-micalella.bloggo.nu

 
tillan

tillan

4 januari 2013 18:17

Kollar du på Greys anatomy eller? Dr. Webber och Derek. hahah

http://tillanss.blogg.se

Sara

5 januari 2013 15:58

hahaha, att ingen reagerat på detta tidigare har förvånat mig. Ja, familjen är måttligt inspirerad av Greys. ;) Mamman hette ju Sophia Torres innan hon gifte sig (Sophia = Mark och Callies dotter och Callie heter ju Torres)

Men ja, jag älskar greys!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se