SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 8 januari 2013

"Kort" om livestreamen

Av Sara - 8 januari 2013 20:44

Wow! Det var mycket information i den där streamen! Vet inte riktigt hur jag ska få ner all information i bloggen. Här är iallafall en kort återblick av vad som hände. 


- Vi fick se mer utav 70's, 80's, 90's som verkar grymt! Mycket kläder och föremål vilket är awesome! De berättade också att om man förbokade/köpte spelet på Origin så skulle man få ett extra föremål. Ett arkadspel! 


- Sedan fick vi äntligen veta mer om University Life (jag vet fortfarande inte det svenska namnet?!) och där fick vi veta ganska mycket! Se trailern och lite gameplay. Det verkar helt fantastiskt roligt. Jag är väldigt förväntansfull! Lite saker vi fick veta vad att våra simmar kommer få nya telefoner. Såkallade smartphones, där de kommer kunna surfa, ta bilder och så vidare. Awesome!

- Själva universitetsvärlden är en extra värld som simmarna åker till men det blir inte som i Destination Världen att man måste vara där en viss tid utan man kan åka fram och tillbaka hur man vill.

- Man kan bo i egna hus eller i studentrum. 

- Den värld din sim vanligtvis bor i kommer gå lite som i "slow motion" när din sim pluggar så folk kommer inte åldras märkbart.

- Alla vuxna simmar från YA till Åldring kan gå på universitet.

- Vi får nya färdigheter, egenskaper och livsönskningar. 

Detta bland mycket annat! University Life släpps i USA 5 Mars men jag vet ännu inte ett svenskt datum. Någon annan som gör? 


 

- Expansionpaketet efter University Life heter Island Paradise och släpps i Juni 2013. Det handlar helt enkelt om att bo/bygga/åka till sin egen paradisö. Den stora nyheten här är att våra simmar kommer få båtar! De kommer alltså att kunna utforska nya öar och ta sig fram på vattnet med båt. Inte nog med det - vi kommer kunna bygga båtar åt våra simmar så om vi vill att våra simmar ska bo på sin båt så kan vi bygga en husbåt åt dem! Hur coolt är inte det? 

De kommer även kunna utforska en ny värld - under vatten! Snorkling kommer vara en ny färdighet. 
Man kommer även kunna åka till en resort, och även ha en egen om man så vill. 


 
- Expansionpaketet efter det (mm, I know!) kommer ta våra simmar till framtiden! Riktigt vad det innebär vet jag inte ännu. 


- Nästa prylpaket kommer handla om film och kommer passa alla som tycker om att göra historier som handen i handsken. Det kommer alltså vara inspirerat av film. Vem vet? Kanske kommer våra simmar kunna leka Darth Vader? 


Nästa livestream sänds 14 Februari. 

 
ANNONS
 
Natta

Natta

8 januari 2013 21:09

Ser fram emot university life! Men dom andra expansionerna/prylpaketen verkar också intressanta! 😜😜😜😜

http://Nattasblogg.bloggplatsen.se

 
Nora, prosimmers

Nora, prosimmers

8 januari 2013 21:13

Jag ser suuuuuuppermycket framemot Island Paradise och Unvirsity Life!
Och det dära prylpaketet!!
LÄNGTAR, gud vad fort fram dem går :))))
BÅTAR AWESOME OCH SNORKLING!! Men kommmer det liksom förändra ens spel, så som thesims 2 på en öde ö eller vad den hette?

http://prosimmers.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

A

8 januari 2013 23:13

Ska det komma 3 expansionspaket efter varandra? :o

 
Ingen bild

E

10 januari 2013 17:21

"Framtiden" kanske är the sims 4? :) Tack för en bra blogg, började också spela kring 2000 och tappade bort spelandet i några år, fem..sju..eller så. Men nu i vuxen ålder, wii!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se