SimsDeluxe

Alla inlägg under januari 2013

Av Sara - 8 januari 2013 21:03

"Är dina simmar redo för universitetet? På den här skolan kan man göra mer än bara plugga, från att ordna en demonstration eller experimentera med gatukonst, till att flörta vid ett bålparty eller gå och bowla. Med nya lokaler och aktiviteter att roa sig med kommer dina simmar att ha kul som aldrig förr!"


Så, det gick ganska fort för mig att luska ut lite mer information om The Sims 3 Universitetsliv

 


Spelet beskrivs såhär: 

"Är dina simmar redo att ha kul som aldrig förr? När man åker till universitetet öppnas nya möjligheter, från sociala kontakter till karriärsutveckling. Dina simmar kommer att hitta nya sätt att lära sig, från klassaktiviteter till huvudämnesspecifika föremål! Och universitetet handlar inte bara om att plugga. Delta i en demonstration, flörta på ett bålparty – det finns mycket att lära sig utanför föreläsningarna hos studentkåren. Med nya platser som bowlinghallen och Sim-Burgare att utforska, och nya aktiviteter som juicepong eller sprejmålning att roa sig med, kommer dina simmar garanterat att ha kul som aldrig förr!"


Uppnå akademisk förträfflighet.
Med föremål skapade speciellt för det ämne din sim är intresserad av blir det roligare än någonsin att lära sig! där du Sänder egna radioprogram som kommunikationsstudent eller montera ett skelett som forskarstudent. Din sim kan även lära sig saker utanför klassrummet genom klassaktiviteter, föreläsningar hos studentkåren och att delta i sociala aktiviteter. Möjligheterna att lära tar aldrig slut! 
          
 
 
Gör dig redo att festa!
Är din sim skoltrött och egentligen mest sugen på att festa? Eller kanske bara helt slut i huvudet efter att ha pluggat järnet? Ordna en fest! Med Universitets Liv kommer två nya festtyper. "Bon Fire" som på svenska kan kallas för "Bål Fest" och studentkorridorsfest. Ha kul med dina kompisar, gör ett "keg stand" på ett juicefat, spela "beer pong" vid pingisbordet eller kanske släpp lös helt och streaka! Möjligheterna har aldrig varit så många. 
 
     
 
Skapa kontakter och nätverka. 
Det finns tre sociala grupper på campus – nördarna, rebellerna och sportfånarna. När man umgås med medlemmar från de olika grupperna ger det unika fördelar, från att låsa upp drömjobb till att få en extra egenskap.
 
 
 
Utforska din trotsiga sida! 
Är din sim av det rebelliska slaget? Då kanske han eller hon vill uttrycka detta genom att graffitimåla sin "tag" på vägen i skolans korridor eller organisera en demonstration? Kanske har allt festade gjort att din sim glömt bort att plugga? Lugn, fuska på tentan istället. ;)
 
 
 
Fördelar även efter universitetet! 
Precis som i TS2 får din sim-student fördelar genom att ha gått universitet. Uppnå toppjobbet i din karriär lättare, med snabbare befordringar och högre ingångsnivå. Det finns också nya arbeten som tex konstvärderare, idrottsagent eller TV-spelsutvecklare!
 
 
 
Utforska campus och stan.
Campus ligger i en helt ny stad som är byggd för just campusliv! Ta med pojkvännen till Mörkrostade Bönans kafé eller kolla in  serietidningarna hos Stoffes Serier.
 
 
Förhandsboka spelet och få unikt material! 
Förbokar du får du Partimus Maximus statyn som beskrivs såhär:
 
"Förboka The Sims 3 Universitetsliv Limited Edition för att få Partius Maximus-statyn som gör att din sim kan ordna tidernas bästa fester. Med Partius Maximus-statyn får din sims gäster en humörbonus och kläder som matchar ditt partytema, från vilda togafester till mystiska maskerader!

Nya kläder och accessoarer: Få unika klädalternativ. Togor, lagerkransar och maskeradmasker hjälper dina simmar att klä sig rätt.

Fixa stämningen – och temat: Förbättra gästernas humör på festen och välj mellan toga-, maskerad-, formellt, bad- eller pyjamasparty.

Placera ut en campussymbol: Partius Maximus-statyn är inte bara funktionell, den är snygg också! Placera det här imponerande konstverket någonstans på campus och njut av den traditionella atmosfär som den ger."
 
 
 
Spelet kan förhandsbokas på Origin HÄR och kostar 399 kronor. Så fort det dyker upp på CDON kommer jag säga till! 
 
 
Källa
Större delen av denna text är skriven av mig med inspiration från källan och får INTE kopieras! 

ANNONS
Av Sara - 8 januari 2013 20:44

Wow! Det var mycket information i den där streamen! Vet inte riktigt hur jag ska få ner all information i bloggen. Här är iallafall en kort återblick av vad som hände. 


- Vi fick se mer utav 70's, 80's, 90's som verkar grymt! Mycket kläder och föremål vilket är awesome! De berättade också att om man förbokade/köpte spelet på Origin så skulle man få ett extra föremål. Ett arkadspel! 


- Sedan fick vi äntligen veta mer om University Life (jag vet fortfarande inte det svenska namnet?!) och där fick vi veta ganska mycket! Se trailern och lite gameplay. Det verkar helt fantastiskt roligt. Jag är väldigt förväntansfull! Lite saker vi fick veta vad att våra simmar kommer få nya telefoner. Såkallade smartphones, där de kommer kunna surfa, ta bilder och så vidare. Awesome!

- Själva universitetsvärlden är en extra värld som simmarna åker till men det blir inte som i Destination Världen att man måste vara där en viss tid utan man kan åka fram och tillbaka hur man vill.

- Man kan bo i egna hus eller i studentrum. 

- Den värld din sim vanligtvis bor i kommer gå lite som i "slow motion" när din sim pluggar så folk kommer inte åldras märkbart.

- Alla vuxna simmar från YA till Åldring kan gå på universitet.

- Vi får nya färdigheter, egenskaper och livsönskningar. 

Detta bland mycket annat! University Life släpps i USA 5 Mars men jag vet ännu inte ett svenskt datum. Någon annan som gör? 


 

- Expansionpaketet efter University Life heter Island Paradise och släpps i Juni 2013. Det handlar helt enkelt om att bo/bygga/åka till sin egen paradisö. Den stora nyheten här är att våra simmar kommer få båtar! De kommer alltså att kunna utforska nya öar och ta sig fram på vattnet med båt. Inte nog med det - vi kommer kunna bygga båtar åt våra simmar så om vi vill att våra simmar ska bo på sin båt så kan vi bygga en husbåt åt dem! Hur coolt är inte det? 

De kommer även kunna utforska en ny värld - under vatten! Snorkling kommer vara en ny färdighet. 
Man kommer även kunna åka till en resort, och även ha en egen om man så vill. 


 
- Expansionpaketet efter det (mm, I know!) kommer ta våra simmar till framtiden! Riktigt vad det innebär vet jag inte ännu. 


- Nästa prylpaket kommer handla om film och kommer passa alla som tycker om att göra historier som handen i handsken. Det kommer alltså vara inspirerat av film. Vem vet? Kanske kommer våra simmar kunna leka Darth Vader? 


Nästa livestream sänds 14 Februari. 

ANNONS
Av Sara - 8 januari 2013 19:05

Kolla in de här splitternya bilderna från University Life som iSims Sverige nyss publicerade! Missa inte heller livestreamen som du kan se HÄR(De verkar ha problem för det verkar inte som det startat nu, 19.07)


                    

Av Sara - 8 januari 2013 16:00

Ikväll klockan 19.00 startar livestreamen där EA ska visa oss nyheter från det nya prylpaketet och också "avslöja stora nyheter" vilket med största sannolikhet innebär att vi får veta mer om universitet. :) 


Broadcoasten kommer sändas HÄR och sidan kommer inte fungera ordentligt förrän 19.00 Så, går du in tidigare och det ser märkligt ut kan du testa att uppdatera sidan när det närmar sig rätt tid. 


 Av Sara - 7 januari 2013 14:09

Är ni precis som jag ganska petiga med vad era simmar ska heta? Kanske speciellt era simmars barn? Det ska ju passa med eventuella syskon, med efternamnet och familjen får inte ha någon vän som heter liknande. Jag har listat lite namn här som tillhör mina favoriter. Kanske hittar du en favorit själv bland dessa? En av mina absoluta favoriter är Charlie som funkar på både pojkar och flickor. Och ja, jag är en tv-serienörd så måååånga namn är inspirerade från tv-serier, haha! Vilka namn brukar dina simmar få?     

Av Sara - 7 januari 2013 13:30

 

Ladda ner

Sims3pack & Package 

Av Sara - 7 januari 2013 05:30

Godmorgon! Jag tänkte bjuda alla er som börjar skolan idag på ett kapitel av Alexia Russo. Det var ju ett tag sedan vi hörde från Alexia så om jag fått nya läsare som inte vet vem hon är så är det bara att klicka på "Russo" kategorin för att hitta alla kapitel.  :-)


Småbarnslivet var ingenting som jag hade tänkt mig. Tolka mig rätt, jag älskar mina barn och jag älskar Leighton men med två små barn i huset glömde jag och Leighton lite bort varandra. En morgon när jag bäddade sängen stirrade jag på på Leigtons sida av sängen och insåg att vi inte hade sagt varken godnatt eller godmorgon på så lång tid att jag inte längre mindes när det hände sist. Vårt förhållande gick liksom på sparlåga. 


Vi tog hand om varsitt barn, såg till att de mådde bra. Ofta stod vi rygg mot rygg med varsin tvilling utan att prata med varandra. Vi var inte osams på något vis. Det fanns bara ingenting där. 


När Leigton arbetade var jag ensam med två hundar och två barn och jag måste erkänna att det var slitsamt. Tvillingarna var krävande och hur mycket jag än trivdes i deras sällskap så var det någonting som skavde. Någonting som inte kändes helt rätt. 


En förmiddag tog jag med mig Flynn ut på en promenad. Bara runt kvarteret men att få komma ut och se lite människor var ingenting jag gjorde varje dag. Jag måste flika inte att jag mådde bra. Det var inte det. Det var bara den där skavande känslan jag hade. När jag gått förbi min vän Jamies hus så fick jag se en "Till Salu" - skylt. Jag hade inte ens funderat på att flytta ifrån mitt älskade hus. Det var ju perfekt. Rum till alla. Visserligen lite trångt för hundarna men det såg jag inte som ett problem. Ändå kunde jag inte låta bli att titta. Det var mindre än där vi bodde nu och krävde en helrenovering, både ute och inne. Ändå kunde jag inte sluta titta. Var det ett nytt hus vi behövde? Ett hus där vi var nya båda två? Ett hem vi fick bygga upp tillsammans? Jag funderade mycket på det dagarna som följde. 


Några dagar senare fyllde jag år. Det var lite ångestladdat att bli vuxen på riktigt och det finns absolut saker jag skulle vilja ändra på i livet. Men överlag känns det bra att ha kommit såhär långt i livet. Jag har en fantastisk pojkvän, två superfina och friska barn och två hundar som jag älskar mer än allt annat. Ett bra jobb och härliga vänner. En trygg bas helt enkelt. 


En kväll när jag fått tvillingarna att somna efter en lång kamp med Charlie som absolut inte ville sova den kvällen satte jag mig bredvid Leighton som tittade på sporten på nedervåningen. Jag visste inte hur jag skulle lägga fram det här med flytt och grejer men jag kände att det var nu eller aldrig. Så, utan att titta på honom berättade jag att jag hade tittat på ett hus några kvarter bort. Leighton trodde först att jag ville göra slut så saker och ting blev ju till en början ganska fel. När jag förklarat att jag ville ha hela familjen med mig så tittade han på mig länge. 


Sedan berättade han att han tittat på hus på nätet under en längre tid. Att han också känt att vi behövde bygga upp ett hem tillsammans. Det visade sig sedan att vi tittat på samma hus. Ett hus vi egentligen inte hade råd med men om vi kunde få vårt nuvarande hus sålt så skulle det nog kunna gå. Leighton bad om ursäkt för hur han betett sig den senaste tiden och jag sa att det lika mycket var mitt fel. Den natten satt vi uppe länge och pratade. Om tvillingarna, om Leightons son Sam, om hundarna och inte minst om oss. 


Innan vi gick och la oss den natten så la Leighton armen runt mig, tittade mig i ögonen och kysste mig i pannan. Och där kom äntligen pirret tillbaka. Det där pirret i magen när jag tittar på mannen jag älskar. Leighton, min Leighton.   

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se