SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 30 april 2013

PGC Generation 1 - Del 3

Av Sara - 30 april 2013 18:00

 

   

Zafrinas mage växte och växte och hon förberedde sig noga inför sitt första barns ankomst. Hon var väldigt förväntansfull och läste bok efter bok samt surfade på nätet inför tips och råd från andra föräldrar. 


Så, en kväll när hon satt och surfade som hon brukade göra så kom den där första värken. Den följdes av flera och Zafrina förstod att det var nu bebisen skulle komma! 


Efter en tur till sjukhuset och en ganska långdragen förlossning föddes Zachary Spark, William och Zafrinas förstfödde son. Han fick egenskaperna ensamvarg och modig. William var till en början mycket engagerad i Zachary och var alldeles överväldigad över att den där lilla var hans. Även om han inte gillar barn så verkar han gilla Zachary ganska bra.


   

William avancerar bra inom det militära och fortsätter att träna. Han drömmer ju om att bli austronaut och då gäller det att ligga i. Zafrina lägger all sin tid på Zachary som snart växte upp till en liten pojke. Det visade sig att han ärvt sin mammas hårfärg men är i övrigt ganska lik sin pappa då de har ungefär samma hudfärg och samma ögonfärg. 

PGC
 
ANNONS
 
Ingen bild

Signe

30 april 2013 19:05

Hur kan hon ha 2 jobb? :O ♥

Sara

30 april 2013 19:32

Två jobb? Nej, hon har ett jobb. :)

 
sims3saga

sims3saga

30 april 2013 21:56

Sötiiiis han va! <33

http://sims3saga.blogspot.se

 
Simmer Nea

Simmer Nea

30 april 2013 22:24

Hej Sara! Jag bor i Finland och när jag bläddrade igen om en tidning kom jag till en sida hur man startar en egen blogg och sånt och vet du då fanns din blogg med i tidningen! Den var liksom rekommenderad att läsa! :D
//Simmer Nea :P
P.S Om du svarar på detta svara helst på min blogg!

http://livetisims.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se