SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 23 juli 2013

The Sims 3 In i framtiden: Information och bilder!

Av Sara - 23 juli 2013 20:15

 

 

"Sätt fart på tidsportalen och skicka dina simmar till deras mest spännande resmål hittills: en helt ny värld som ligger hundratals år framåt i tiden! Medan de är där kan dina simmar bygga upp sin färdighet i avancerad teknik för att få ut det mesta av framtidens teknologi. Vare sig din sim glider runt med sin egen svävarbräda eller jetpack, reser med enspårsbanan eller tubhissen, eller provar snygga framtidsfrisyrer och kläder, så finns det en helt ny värld att experimentera med och utforska. Skapa och anpassa Plumbotar med Skapa en bot, lägg till dem i hushållet och programmera dem med en mängd olika egenskapschip som ändrar deras beteende! Hoppa mellan nutid och framtid som du vill och experimentera med de överraskande effekter som din sims handlingar i nutiden kan få på simmens arv, ättlingar och livet som helhet för framtidens simmar!"

 

Åk till framtiden

Genom en tidsportal kan dina simmar resa till framtiden och uppleva den nya världen Arcadia Landing. Träffa framtida ättlingar och utforska ett nytt sätt att leva! 

     


Experimentera med framtidens teknik

Med ny teknik inom en mängd områden kan din sim förnya sätten att sova, äta, umgås med andra simmar och arbeta! Lär dig den nya tekniken och ta den sedan tillbaka med till nutiden för att få ut så mycket som möjligt utav den. 

     


Förändra framtiden

Precis som för oss människor påverkar det dina simmar gör nu hur ättlingarna kommer leva i framtiden. Din sim kan träffa framtida ättlingar och ändra deras livsöde genom val du gör i nutiden. Du väljer om du vill skapa ett paradis för dina ättlingar eller ett rent kaos. 

 


Upplev den nya Simboten

Med den nya verktyget "Skapa en Simbot" så kan du skapa en mängd olika sorters plumbots som du sedan kan lägga till i din sims hushåll! Med olika egenskapschip kan du få dem att bete sig på olika sätt. Varje plumbot har plats för upp till sju chip. 

   


Bygg framtidens hem

Anpassa ditt hem för framtiden med holografiska tv-apparater, växter och stafflier. Susa sedan igenom huset med hjälp av den nya tubhissen. Väggar och golv byggda i glas och skjutdörrar skapar den futuristiska känslan!

 


Lek med en helt ny värld

Spänn fast en jetpack på ryggen och susa igenom staden eller ta enspårsbanan! Besök det helt nya shoppingtorget där framtidens fönstershopping (och riktig shopping också såklart) sker. Njut av att bli serverad syntetiserad mat av en plumbot på utomhuskafeét eller inled en karriär som plumbotsförsäljare. Eller så ger du dig ut i ödemarken och försöker ta reda på vad som hände med havet.. 

 

Källa
Texten är omskriven av mig och får inte kopieras. 

 
ANNONS
 
Chaos

Chaos

23 juli 2013 21:41

Nja, jag vet faktiskt inte.. Detta spel verkar faktiskt inte alls intressant. Inget som jag känner att jag måste ha till mina simmar i alla fall.. :P

http://chaossims.blogg.se

 
Meia

Meia

23 juli 2013 21:55

Kan du visa hur man packar upp till the sims 3? (alla kläderna osv du tipsar om).

http://meialindholm.blogg.se

 
Ingen bild

Moa

25 juli 2013 13:55

När ungefär kommer den ut? :)

 
Ingen bild

Thea E DJ in the house

25 juli 2013 16:47

närr kommer nästa innlägg

 
Ingen bild

en sim älskare

6 oktober 2013 09:29

den kommer ut mellan 22-24oktober //Moa

 
Sofijah

Sofijah

6 oktober 2013 19:09

Alltså jag blir så kär i spelet, någon annan än jag?

http://tsimsf.blogg.se

 
Ingen bild

Julia

2 november 2013 12:57

Jag håller med Sofiha! :) Har sett trailern och tycker att den verkar jätte rolig! Ni borde se trailern, sök bara på youtube så kommer det upp. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se