SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2013

Guide: Flytta flera hushåll med Nraas Porter

Av Sara - 31 augusti 2013 10:00

Ni är så extremt många som frågat mig hur jag kunde flytta alla Sparks till en annan värld och behålla alla släktband och svaret heter Nraas Porter! Den kan ni ladda ner HÄR


Eftersom jag inte har någon familj jag vill flytta så får familjen från Spökh i Sunset Valley som får äran att flytta till Twinbrook. Klicka er ut i Kvartersläget och klicka sedan på den gröna symbolen för ditt aktiva hushålls hus. 

Klicka in på Nraas -> Porter -> Packa 

Då kommer denna rutan att komma upp. Här väljer du de hushåll/familjer som du vill ha med i flytten. Det aktiva hushållet är det som syns högst upp. Välj den eller de familjer du vill ha med och klicka på Ok. 

Då kommer du hit. Jag valde bara familjen Spökh och detta är alltså deras släkt och familjemedlemmar. Här väljer du de simmar du vill ha med från de familjer du valde. Klicka på ok. 

Välj vad du vill döpa sparningen till. Förslagsvis namnet på familjen. 

Vänta.. 

 

Förhoppningsvis dyker den här rutan upp här! 

 

Ut i kvartersläget bara. Spara dit gamla spel ifall någon går fel. Starta ett nytt spel i staden du vill flytta alla till. 

Nu ska du inte välja att flytta in familjen direkt utan att välj ett existerande hushåll i staden. 

Inne i detta hushållet letar du reda på ett tomt hus som du vill flytta in din familj i. Klicka på huset och välj sen Nraas -> Porter -> Packa Upp

Här kommer alla familjer som i någon form finns i familjekorgen. Du ska välja den som heter Nraas: Namnet på det du döpte familjen till när du packade ihop den. 

Vänta.. 

Det fungerade! HURRA! 

Välj ändra stad. Spara om du vill, annars fortsätt bara. Det sägs att spelet inte ska vara pausat när du gör detta steg. Jag vet inte om det spelar roll men det är väl bäst att lyda. 

Som ni ser har Familjen Spökh flyttat in i huset jag valde så jag väljer att växla till detta hushåll. 

Och här är familjen med släktbanden kvar! Hade jag valt flera familjer hade Porter automatiskt flyttat ut de andra familjerna i lediga hus i staden. 

Hoppas att detta hjälpte er! 

   

 
ANNONS
 
Rolo

Rolo

31 augusti 2013 17:36

Guiden är jättebra!

http://simnation.blogg.se

 
Candoris

Candoris

31 augusti 2013 23:49

Åh det här hade jag ju behövt för några dagar sen! Hm, varit skeptisk till Nraas, inte riktigt vetat om jag har behov av det. Verkar som att jag har det nu ;) tack för bra tutorial!

http://thesimsblogg.wordpress.com

 
Ellen

Ellen

1 september 2013 09:37

Bra guide! :)

http://lifeofellen.devote.se

 
Sofia

Sofia

1 september 2013 11:38

Riktigt bra guide! :)

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

1 september 2013 19:09

Hej! Jag ingen mod eller något nerladdat för jag är rädd att simset ska paja och bara gå sönder så man inte kan göra något. Men jag måste ha den där moden! Spelar också med en pgc och vill flytta. Jag har redan flyttat dem till en ny stad och då försvann tre simmar från mitt släkt träd och det var jättetråkigt! Så frågan är: är det stärker med en mod både för spelet och för dator? Eller igentligen så undrar jag kan spelet bugga mer eller nåt? Vill så gärna ha den modden och en till!

Sara

5 september 2013 22:26

Det är ju alltid en risk att sätta in moddar i spelet. Jag kan inte säga hur ditt spel kommer reagera, det finns ju bara ett sätt att ta reda på det. Testa! Blir du missnöjd så ta bort den. Gör en kopia på din familj först bara!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se