SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 21 januari 2014

PGC Generation 2 - Del 17

Av Sara - 21 januari 2014 15:00

Ber i förväg om ursäkt för att den här delen är ultrakort. Det kommer hända betydligt mer spännande saker längre fram så håll till godo! Här kan ni läsa senaste delen om ni behöver en kort påminnelse av vad som hänt. 

 

Eftersom tvillingarna har blivit tonåringar så har deras rum fått sig en liten makeover. Det ser på det stora hela likadant ut, det är bara några möbler som bytts ut eller bytt färg för att passa tjejerna bättre och så har de fått nya tapeter också. Freya är lite mer försiktig och "fin" än Emily som är lite mer utåtriktad och rebellisk. 

Familjen Spark har fått nya grannar och Emily har hört rykten om att de har en son i hennes ålder som hon planerar att lära känna lite bättre. Därför är hon noga med att se och lukta så bra som möjligt ifall hon skulle springa på honom i skolan. 

Anya jobbar både hemma och när hon är på arbetet. Den senaste tiden har hon dock lagt mycket energi på att försöka få tillbaka Mocha, något som inte verkar bli verklighet och som hela familjen såklart sörjer. Mocha var ju en självklar del av familjen och Anya skaffade ju henne långt innan hon träffade Hayden och fick en massa ungar. Det går ju aldrig att ersätta en familjemedlem men Anya funderar ändå på att adoptera en ny hund eller en katt när familjen får adoptera igen. 

En eftermiddag efter skolan så ringde den nya killen till Emily och frågade om hon ville ses. Han hade sett henne i korridoren, precis som Emily önskat, och lyckats luska fram hennes nummer. Emily sa självklart ja och blev lite mer exalterad än vad hon borde kanske. 

Samtidigt låg det en helt random snubbe och slappade i familjens pool.. 

Noah, som killen hette, visade sig vara en kille helt i Emilys smak och hon la in en charmoffensiv direkt. Han var inte sen att fatta vinken och de lärde känna varandra ganska fort. 

De hade mycket gemensamt och hade en hel del att prata om. Det visade sig att Noah redan var på G med Emilys kusin Alexandra (Ambras dotter) och det komplicerade ju såklart saker och ting för Emily. När hon var tvungen att gå hem senare så var hon iallafall en riktigt god vän rikare och det är ju inte så illa det heller.   

PGC
 
ANNONS
 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

21 januari 2014 19:14

Tycker att Emily är så fin!

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se