SimsDeluxe

Alla inlägg under februari 2014

Av Sara - 6 februari 2014 21:00

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den här serien men här kommer iallafall den första videon. Den är inte alls särskilt rolig men det är något iallafall. Jag rekommenderar er alla att stänga av ljudet på filmen och sätta på någon bra spellista när ni kollar på videon istället för musiken är kanske inte den bästa. 

Har ni något förslag på vad vi ska kalla den här serien så kan ni väl lämna en kommentar? Skriv gärna också vilket rum ni ser fram emot mest och så har jag en sista fråga - om en video blir "lång" vill ni hellre att splittar ett rum i två videos? Krångligt förklarat, jag vet men vad tusan. 

ANNONS
Av Sara - 5 februari 2014 10:00

QuizicalGin gör jättemycket kläder för bebisar och småbarn och jag tänkte tipsa om några olika som jag sett cirkulera i sims-världen på senaste tiden. :) 

Klänning till bebisar


Underkläder till småbarn


Jacka och Tröja för småbarn


Tröja och blöja för bebisar


Blöja för bebisar


Jeans för småbarn


Kjol för småbarn

ANNONS
Av Sara - 4 februari 2014 12:00

Denna tatuering är gjord av en skapare som kallar sig "Noviebird" och tatueringen heter "Ingrids Compass" och jag tycker personligen att den är jättefin och lite annorlunda jämfört med de ganska "hårda" tatueringar jag brukar tipsa om. 


   

Ladda Ner

Av Sara - 4 februari 2014 10:00

Jag fick feeling i helgen och skapade familjen som jag ska inreda huset till. Jag blev helt enkelt så inspirerad att jag spenderade en halv dag i CAS. Här är familjen Williams! Jag minns tyvärr inte familjens egenskaper så längre beskrivningar kommer om jag bestämmer mig för att spela med dem sen. 


Fråga inte varför bilden är i så dålig kvalité för jag har INGEN aning!   

 

 

Detta är Emma Williams och hennes fästman Gabriel Williams. De är inte gifta, de råkar bara ha samma efternamn. Emma är en väldigt karismatisk kvinna som drömmer om att bli borgmästare. Hon tycker det är viktigt med egentid och hon vill gärna få sin röst hörd. Hon sätter familjen främst men är kanske inte lika familjekär som sin fästman. Gabriel arbetar som lärare men drömmer om att bli läkare. Med stor familj så är det dock svårt att byta yrke bara sådär. Gabriel är intresserad av kläder och tycker det är viktigt att man har snygga kläder på sig. Han är också väldigt intresserad av trädgård och älskar att hålla med i trädgården. 


 

Detta är Ava Williams. Hon är dotter till Emma och var när hon var äldre en väldigt glad tjej. Hon har dock inte tagit den nya familjesituationen jättebra utan har tyckt att det varit ganska jobbigt. Eftersom hon endast är uppvuxen med sin mamma så har hon tyckt det varit jobbigt att gå på en familj på två till en familj på sex. Hon trivs väldigt bra på sitt rum och spenderar mycket tid där. Hon önskar nog att hon var mer rebellisk än hon egentligen är även om hon absolut har en ganska rebellisk sida. 


 

Detta är Liam Williams, son till Gabriel. En ganska tuff kille som älskar tv-spel. Han har även en atletisk sida men han föredrar att spela tv-spel och datorspel. Han kan ibland sakna sin mamma väldigt mycket som tyvärr dog i en olycka när han var några år gammal. Han är en genuint lättsam kille som antagligen kan komma att bli en riktig tjejmagnet när han blir tonåring. 


Och här har vi de som binder ihop familjen. Gabriel och Emmas gemensamma tvillingar April och Nicholas. De är fortfarande så pass små att deras egenskaper inte riktigt lyst igenom ännu. De älskar att leka och göra allt som småbarn gillar helt enkelt.   

Av Sara - 3 februari 2014 11:00

Lynx X önskad av MJ

"Lynx är en annorlunda sim. Hon lever i mystik och ingen vet mycket om henne, som vem hon är, vilken familj hon kommer ifrån - inte ens vilken stad hon är ifrån! Hon är den typen av sim man vill veta mer om." 

       

Vardagskläder | Badkläder | Utomhuskläder | Idrottskläder | Finkläder | Sovkläder 

 

CC-lista finns att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kanske jag kan svara på det i kommentarerna/i en WCIF. 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR 

 

Vill du ladda ner Lynx?

Sims3pack + CC-lista

.Sim + CC-lista [KOMMER SENARE]

Endast sims3pack

 

Av Sara - 2 februari 2014 18:15

Sentate gör otroligt fina kläder till våra simmar av allra högsta kvalitet! Nu hittade jag denna klänning som fungerar även för våra gravida simmar vilket alltid är ett plus. 


Finns att ladda ner HÄR.   

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se