SimsDeluxe

Senaste inläggen

Av Sara - 4 november 2013 15:19

Nu är jag hemma igen och ska sätta igång med bloggningen! Frågestunden kommer hållas öppen fram till imorgon (tisdag) bitti så har du inte hunnit fråga mig vilken låt som är min favorit eller vilken konsert som var min första eller vilken simblr som jag gillar bäst så passa på nu ikväll! Sedan ska jag börja fundera ut bästa sättet att göra en video (vilket det lutar åt) med svaren åt er. Tänkte tipsa om två olika set med tröjor till småbarn som dykt upp nu under halloween. 

 

Den första är denna sjukt söta hoodien ifrån Purple-Plumbob!
Ladda Ner


Och den andra är denna t-shirt med bröstficka av Sincerelyasimblr 

 

Ladda Ner


Av Sara - 2 november 2013 20:45

Jag så är glad över att ni står ut med alla mina halvtrista tidsinställningar. Jag har ju som sagt jobbat i The Sims-montern på Gamex sedan i torsdags och imorgon söndag är det sista dagen. Det har varit jätteroligt att träffa en del av er! Om ni ska på Gamex imorgon så får ni jättegärna komma fram och hälsa. Jag tror att ni ganska lätt kan lista ut vem som är jag. :-) 

Jag vill också påminna er över min frågestund. Det har kommit in mycket mindre frågor än jag hade trott (kul dock med de som kommit in) och det vore himla kul om ni öste på med lite mer frågor. Ni behöver inte ställa frågor om sims eller mitt simsspelande. Ni kan ställa frågor om precis vad som helst! Om min favoritfärg, vilken bok jag läste sist, om jag tycker om köttbullar eller vad min bästa vän heter. Precis vad som helst! 

Vi kör frågestunden i någon dag till så får vi se. Jag tänkte också ha en liten random giveaway bland er som som ställer frågor så några stycken av er kommer få ett varsitt plumbob-diadem!


... klicka på bilden för att komma vidare till frågestundsinlägget. 


 

Av Sara - 2 november 2013 14:00

Henna Jacksson önskad av Lilly

"Henna har alltid typ varit familjens svarta får, medans hennes 7 systrar var väldigt atletiska och pratsamma, så var Henna blyg och gillade mer att spela piano och att måla, hon bodde på Konstskolan Le fromagé där hon enbart fokuserade på att göra bra ifrån sig, när hon blev tonåring blev hon hemskickad igen av sina föräldar och fick börja på komunal skola, där gick det dock inte som väntat, alla på hela skolan mobbade henne och hon blev kallad tjockis, hon började hata sig själv mer och mer, det slutatde med att hon försökte begå självmod..., men det visade sig vara en lycko vändning, för på sjukhuset där hon hade hamnat hittade hon Mike, en kille i hennes egen ålder som under hela sitt liv hade bott på sjukhuset eftersom att han hade en supersvår cancer, nu lever Henna med Mike, hon har fortfarande kvar jacken i armarna efter hennes tonår, men hon försöker att inte tänka på det." 

 Outfitkollage

Vardag | Finkläder | Pyjamas | Träningskläder | Badkläder | Utomhuskläder 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt. 

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR

 

Vill du ladda ner Jacqueline?

Sims3pack + CC-lista

Endast sims3pack

Av Sara - 1 november 2013 14:00

Jag älskar ju, som ni vet, att gadda mina simmar. Dessa sleeves hann knappt komma upp på tumblr innan de hamnade i mitt spel. 

   

Ladda Ner

Av Sara - 31 oktober 2013 15:15

Blaine Lac önskad av Yolanda

"Blaine har alltid varit snäll, men inte många har sätt det. Han älskar konst,musik och allt som har med det att göra! När han var liten hände en olycka och nu är han livrädd för vatten. Han var ganska ensam till han mötte Chris."

 

Vardag | Pyjamas | Finkläder | Badkläder | Utomhuskläder | Träningskläder

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt. INGA EXTRA SLIDERS ANVÄNDA PÅ BLAINE!

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR

 

Blaine är helt CC-fri så det finns ingen CC-lista till honom. 

Vill du ladda ner Blaine?

Sims3pack

 

Av Sara - 31 oktober 2013 11:00

Jag har haft Simsdeluxe i ganska precis 1½ år och är det något jag märkt så är det att vissa saker fungerar bättre än andra. Den här tävlingen jag har haft pågående ett tag nu är jag nog den första att erkänna att den blev en flopp så jag har bestämt mig för att avblåsa den. 

 

 

MEN! Jag tycker det vore trist att ni skulle bli utan den utlovade frågestunden för jag vet att ni är flera som sett fram emot den. Så därför så har jag en frågestund från och med NU. Ställ frågor om precis vad du vill. Om mig, om sims, om mig och mitt spelande, om saker i mitt spel. Alla frågor är välkomna så ska jag försöka mig på att svara på dem bäst jag kan. Dessutom så får ni välja om ni vill ha svaren i en video eller i ett inlägg. Yes, ni läste rätt. Jag erbjuder nu svaren på era frågor i en video - där ni får se mig. (som om det skulle vara värsta grejen, haha!)


Så, ställ dina frågor i en kommentar till det här inlägget och se till att rösta i pollen nedan.
Jag har frågestunden till på söndag till och börja med så får vi se hur mycket frågor det kommit in tills den. 
Klara, färdiga, kör! 


Video eller Skrivna svar?
pollcode.com free polls 
Av Sara - 31 oktober 2013 08:30

Från och med idag och till söndag så kommer jag inte ha samma tid att blogga och svara på kommentarer som tidigare för jag jobbar under dessa dagar i The Sims montern på Gamex. Så, om du ska på Gamex så kom fram och hälsa och spela lite In i Framtiden. :-) 


Denna blazer från Modish Kitten såg jag på tumblr och den skulle passa jättebra som arbetskläder till någon som jobbar inom politik eller liknande. Vet tyvärr inte om den finns tillgänglig för det men ändå. 

   

Ladda Ner  

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se