SimsDeluxe

Senaste inläggen

Av Sara - 22 januari 2014 08:00

Som ni kanske har sett så har jag börjat numrera mina WCIF-inlägg och det är mest för att det ska bli lättare att hitta och referera till ett speciellt inlägg och för alla alla WCIF-inlägg inte ska heta samma sak. 

 

Svar: Denna frågan fick jag på ett inlägg jag skrivit om expansionpaketet Leva Livet och jag är inte 100% säker (man tänker ju inte på var man går in när man ska ha saker) men jag tror att barnvagnarna finns bland transportmedel. 


 

Svar: Julie är alltså den äldsta dottern till Anya i min PGC just nu och hennes hår kommer ifrån Beaverhausen


Svar: Vad roligt! Det gör mig jätteglad. Garderoberna under trappan är faktiskt bara helt vanliga garderober ifrån TSR som man placerar under en trapp. Supersmidigt! 

Svar: Tack! Se svaret angående garderoberna ovan. Och du behöver aldrig be om ursäkt. Har jag redan svarat så skickar jag bara en link till det inlägget. :)      

Svar: Denna frågan handlade om Jenna och hennes top kommer ifrån Liegt, hennes byxor ifrån en tyvärr nedlagd blogg men nedladdningen finns HÄR och de heter typ Tip Dye Pants eller något liknande och hennes klänning kommer ifrån Rusty.  

Av Sara - 21 januari 2014 15:00

Ber i förväg om ursäkt för att den här delen är ultrakort. Det kommer hända betydligt mer spännande saker längre fram så håll till godo! Här kan ni läsa senaste delen om ni behöver en kort påminnelse av vad som hänt. 

 

Eftersom tvillingarna har blivit tonåringar så har deras rum fått sig en liten makeover. Det ser på det stora hela likadant ut, det är bara några möbler som bytts ut eller bytt färg för att passa tjejerna bättre och så har de fått nya tapeter också. Freya är lite mer försiktig och "fin" än Emily som är lite mer utåtriktad och rebellisk. 

Familjen Spark har fått nya grannar och Emily har hört rykten om att de har en son i hennes ålder som hon planerar att lära känna lite bättre. Därför är hon noga med att se och lukta så bra som möjligt ifall hon skulle springa på honom i skolan. 

Anya jobbar både hemma och när hon är på arbetet. Den senaste tiden har hon dock lagt mycket energi på att försöka få tillbaka Mocha, något som inte verkar bli verklighet och som hela familjen såklart sörjer. Mocha var ju en självklar del av familjen och Anya skaffade ju henne långt innan hon träffade Hayden och fick en massa ungar. Det går ju aldrig att ersätta en familjemedlem men Anya funderar ändå på att adoptera en ny hund eller en katt när familjen får adoptera igen. 

En eftermiddag efter skolan så ringde den nya killen till Emily och frågade om hon ville ses. Han hade sett henne i korridoren, precis som Emily önskat, och lyckats luska fram hennes nummer. Emily sa självklart ja och blev lite mer exalterad än vad hon borde kanske. 

Samtidigt låg det en helt random snubbe och slappade i familjens pool.. 

Noah, som killen hette, visade sig vara en kille helt i Emilys smak och hon la in en charmoffensiv direkt. Han var inte sen att fatta vinken och de lärde känna varandra ganska fort. 

De hade mycket gemensamt och hade en hel del att prata om. Det visade sig att Noah redan var på G med Emilys kusin Alexandra (Ambras dotter) och det komplicerade ju såklart saker och ting för Emily. När hon var tvungen att gå hem senare så var hon iallafall en riktigt god vän rikare och det är ju inte så illa det heller.   

PGC
Av Sara - 21 januari 2014 13:00

Det har väl inte undgått någon vid det här laget att jag fullkomligt älskar Pixicats kreationer? Dessa skor släppte hon för några veckor sedan och jag tycker att de är hur söta som helst! 

Som vanligt finns de till både tonåringar och vuxna.

Ladda Ner 

Timberland Boots
För tjejer
För killar

 

Flats
Ladda Ner 

Av Sara - 20 januari 2014 19:28

Gjorde ett litet kollage med några av alla simmar jag gjort under 2013. Det slog mig hur extremt mycket jag utvecklats under förra året på alla plan gällande skapandet och simmar och allting som har med det att göra. Simmarna blir mer unika, bilderna är bättre och jag har blivit bättre på photoshop. 


Vilken av simmarna jag skapat under året är din favorit?  

Av Sara - 13 januari 2014 10:30

Jag vet att inte alla använder andra skins än det som EA själva erbjuder men jag gör det och för er andra som gör det så tänkte jag tipsa om det här skinet från Chisimi som jag tycker är jättefint! Det fungerar för alla åldrar och är så oglansigt som jag tycker om. 


   

Finns endast som non-default och laddas ner HÄR.    

Av Sara - 11 januari 2014 15:00

Det är alltid kul när man kan uppmärksamma andra bloggare som sliter och medan jag håller på med projektet så är det ju bra om det finns andra bloggar ni kan läsa. För ett tag sen fick jag höra att Viola på Violassims har en tävling där man ska göra en kille som hennes arvinge i hennes PGC sen kan gifta sig med. Eftersom jag inte gjort killar på väldigt mycket tyckte jag detta lät kul och av detta kom Kevin. Jag minns inte alls vad jag gav honom för efternamn eller så.


     

Hade extrema problem när jag skulle fota till kollaget och det är därför idrottskläder fattas + att det är så dåligt gjort.


Har inte gjort någon CC-lista eller hunnit ladda upp honom ännu men om ni undrar över något så säg till. Vi får se om jag gör nedladdningen publik. Det beror på om jag vinner och vad Viola tycker.

Jag vet dock att det inte är så många som anmält sig så in och var med och tävla nu så jag får lite konkurrens!

HÄR FINNS TÄVLINGEN.  

Av Sara - 11 januari 2014 12:56

Som ni vet så tycker jag om att klä mina simmars hud med bläck. Enkelt sagt så tycker jag det är snyggt med tatueringar. Jag har dock inte jättemycket i mitt spel och blir alltid glad när jag hittar nya som jag kan använda så det blir lite större variation. För ett tag sen sprang jag på awwnooboo på tumblr vars simblr verkligen inspirerade mig! Hon har dessutom gjort lite tatueringar som jag tycker är supersnygga. 


      

Blir lite naket men hoppas ni kan ha överseende med det. 

Dessa är för män endast och jag tror att de är accesoartatueringar. Jag har inte testat dem själv ännu. 

De finns att ladda ner HÄR.


 

Dessa är för kvinnor endast och fungerar på samma sätt som det ovan. 

De finns HÄR.    

Av Sara - 10 januari 2014 22:39

Hej på er! Ett litet levnadstecken från min sida är på sin plats. Jag vill bara hoppa in och TACKA er för att ni är så tappra! Jag vet att jag är usel på att blogga just nu men jag ser att ni ändå klickar er in här då och då och det gör mig jätteglad. Vi har varit utan internet i ett par dagar och då har jag spelat massor på min PGC så förhoppningsvis kommer jag kunna tidsinställa några inlägg med dem snart. Jag fokuserar dock på mitt projekt som jag inte satt något "slutdatum" på ännu men jag siktar på månadsskiftet februari/mars och blir det klart innan så är det toppen. Jag tror att det kommer bli superbra när det är klart och att ni kommer gilla det. Jag är egentligen jättedålig på att avsluta projekt men denna gång ska det banne mig gå! 

Jag vill också tacka er för att ni svarat på min enkät! Över 120 svar har jag fått in vilket kommer hjälpa mig enormt mycket i utvecklandet av bloggen! 


Som ni ser är det några punkter på min "Att göra"-lista och allt handlar om Simsdeluxe.   

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se