SimsDeluxe

Senaste inläggen

Av Sara - 6 januari 2014 12:48

Det är ju ganska tyst här inne just nu. Det är för att jag, som jag skrev tidigare, håller på med ett hemligt projekt och det kommer nog ta lite tid att bli klar med det men jag hoppas på att det ska bli bra när det är klart. Nu har jag dock gjort en enkät som jag skulle bli superglad om ni gjorde. Det tar kanske 5 minuter max att ta sig igenom och det skulle hjälpa mig MASSOR! (Om den embeddade versionen inte funkar så finns den även att svara på HÄR.)


Skapad med SurveyMesh
Av Sara - 31 december 2013 16:47

Jag är bortrest och har inte möjligheterna att blogga på samma sätt. När jag väl får en stund vid datorn så fokuserar jag på ett projekt som ni kommer få veta mer om i början på nästa år. Önska gärna inlägg som jag inte behöver gå in i mitt spel för att skriva så kan jag kanske få ut någonting. 

Vill passa på att önska er ett riktigt gott nytt år! Tack för det här året, ni gjorde det helt fantastiskt! Nu tar vi nya tag under 2014! 

 

Av Sara - 24 december 2013 17:00

Julen handlar ju trots allt om att dela med sig. Om att vara givmild och att bry sig om sina medmänniskor. Jag tänkte därför, såhär på självaste julafton, dela med mig av mina favoritbloggar som handlar om sims. Jag har ett 20-tal bloggar favoritmarkerade i min telefon (läser oftast på kvällarna innan jag ska sova eller på tex bussen) men det är bara några få som jag läser varje dag. 

Jag tror att ni redan kommer känna igen de flesta av de här bloggarna men någon kanske har gått er förbi. :-) 

AlltomSims

Simsdeluxe och Alltomsims startades ungefär i samma veva och vi har liksom följts åt sedan dess. Även om tjejerna numera är ganska upptagna med sina studier så tycker jag att de inlägg de publicerar är välskrivna, tydliga och informerande. Jag vet att både Saga & Embla önskade att de hade tiden att spela mer sims så att de också kunde satsa mera på bloggen men studierna går ju såklart före. 
Ni har väl heller inte missat att jag, Alltomsims och Fanta har en simstagram tillsammans? 

 

 

Chaossims

Jag upptäckte Chaos i somras tror jag det var och hon är extremt duktig på att skriva. Jag gillar speciellt hennes historie om Mackenzie med familj som som sagt är extremt välskriven. Jag och Chaos har dessutom väldigt lik smak på CC vilket gör att våra nedladdningstips ofta är lika eller till och med samma. En superbra blogg som jag verkligen rekommenderar!


 

Fantas Simsblogg

Fanta var väl en av de bloggar som inspirerade mig till att starta en blogg om The Sims. Tycker också att Fanta lyckas skilja sig lite från mängden med sina inlägg, vilket antagligen är en av anledningarna till att hon är så välbesökt. Jag skulle tro att de flesta av er redan är bekanta med den här bloggen men om ni inte är det så har ni verkligen missat något. 


Queen of Sims

Om du gillar eller är nyfiken på The Sims 2 så är det här bloggen för dig! Queenie (som jag kallar henne helt utan hennes tillåtelse) har bloggat läääänge nu och börjar också slå igenom ordentligt på tumblr. Hon tar oerhört vackra bilder och gör helt makalösa hus. I princip allting är The Sims 2 men ibland slinker det in ett inlägg eller två om TS3 också. 


Simsing

Simsing är en riktig on/off bloggare. I perioder kommer det inlägg kontinuerligt men sen kan det bli tyst i veckor, månader. Man vet dock att hon alltid kommer tillbaka. Förr eller senare. Simsing är nog den blogg jag gillar absolut mest, främst för att jag och Kaka som driver bloggen är väldigt lika i våra spelsätt. Vi är generationsspelare båda två som verkar gilla samma städer, samma expansions och samma stil på CC. Hos simsing dyker det upp lite nedladdningstips då och då men det är främst berättelser från hennes spel vilket jag tycker är jätteroligt att följa! 


Simstopia

Simstopia är mitt senaste tillskott bland bloggar jag läser dagligen. Jag tror jag fastnade vid namnet om jag ska vara ärlig. Här får vi följa med in i spelet och se vad som händer där men det dyker också upp en hel del nedladdningstips och simmar som hen gör.  

Spacesims

Jag började läsa Spacesims när hon fortfarande bloggade på bloggplatsen. Det var nog inte förrän bloggen flyttades till blogg.se som det tog fart ordentligt. Space är helt fantastiskt duktig på att göra simmar och behöver jag bli inspirerad är det här jag går in. Även Space är en generationsspelare vilket jag såklart tycker är himla roligt att följa.  


Hoppas ni hittade någon ny trevlig läsning bland mina favoriter. 
Fortsatt GOD JUL på er nu! 

Av Sara - 24 december 2013 13:45

Både jag och familjen Spark önskar er alla en riktigt god jul och hoppas att ni får njuta av alldeles för mycket mat, fina paket och gemenskap.


God Jul till världens bästa läsare!


Av Sara - 23 december 2013 12:00

Jenna Smith önskad av Viola

"Hon har haft en jobbig uppväxt i Kina med sina föräldrar då hon är andra dottern, men när hon blev adopterad till Isla Paradiso så blev allt så himla mycket bättre och hon tycker det är så himla kul att träffa nya människor varje dag på hotellet och på festivalerna som anordnas i parken."

 

 

Vardagskläder | Finkläder | Sovkläder | Idrottskläder | Badkläder | Utomhuskläder

 

CC-lista finns att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kanske jag kan svara på det i kommentarerna/i en WCIF. 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR JENNA HAR CONTACTS, SE CC-LISTAN!

 

Vill du ladda ner Jenna?

Sims3pack + CC-lista

.Sim + CC-lista

Endast sims3pack

Av Sara - 22 december 2013 16:00

Jag vet att ni är många som saknat min PGC och jag är verkligen jätteledsen för att det tagit sån tid för mig att få ut nästa avsnitt. Först hade jag ledsnat lite men sedan när jag fick tillbaka spellusten så har jag haft massa problem med den här familjen. Det kraschar, laggar och är allmänt segt. Jag hoppas att det löser sig snart för som det är nu är det bara jobbigt att spela med familjen. När Emily blir vuxen ska de flytta till ett nytt kvarter (som jag tror kommer funka bra att ha generationer i) och då får vi se hur många av ättlingarna som blir kvar. 

 


Nu har ju alla barn flyttat hem igen från sina olika skolor och allihop har de rum som passar deras intressen. Toby spenderar mycket tid vid stafflit medan Milo plinkar på sin gitarr mest hela tiden.


Julie saknar, till skillnad från sina bröder, vännerna på internatskolan och brukar ibland ha svårt att sova. Då brukar hon sätta sig vid sin keybord och spela samtidigt som hon tittar ut genom fönstret. Det är en ganska stor omställning att flytta hem till föräldrar och syskon tycker hon. Fördelen är väl att familjen är så kreativ. I princip alla har ett kreativt intresse. 


Freya är en riktig sjusovare och har mer än en gång försovit sig så hon missat frukosten. Komma försent till skolan vill hon dock helst slippa. Anya och Hayden blir så arga då och en utskällning känner hon att hon kan vara utan. 


Emily däremot är ganska morgonpigg och brukar hinna äta sina pannkakor på morgonen innan hon springer till skolbussen. Har hon tur får hon sällskap av någon av sina äldre syskon. 

Skolbalen närmar sig med stormsteg och Milo har träffat en tjej som heter Rita som han varit på G med ett tag. Han bjöd ut henne på balen och hon ville gärna gå med Milo. Matsalen är det rummet i huset där familjen samlas på morgonen och på eftermiddagarna. När tonåringarna kommer hem från skolan brukar de ta ett mellanmål innan de påbörjar sina läxor eller vad de nu vill göra. 

 

Hayden är ju hemma på dagarna eftersom han arbetar som författaer och därmed har väldigt fria arbetstider. Han brukar spendera tiden med att städa undan efter sina barn och försöka underhålla Mocha så gott det går. 

En och annan utskällning blir det ju också såklart. Emily tenderar att vara lite åt det rebelliska hållet och gör otyg efter otyg. Något som hennes föräldrar inte alls gillar. Nu har de hotat med internatskola utan Freya om hon inte skärper sig vilket hon inte alls vill. Hon och Freya är ju inte bara systrar, de är också bästa vänner. 

Så var det dags för Freya och Emilys födelsedag (mitt spel kraschade tre gånger när jag skulle åldra upp dem så därför står de på olika plats när de åldrats upp) och båda tvillingarna var mycket förväntansfulla. Inte minst över att få börja i samma skola som sina fyra syskon. 

Julie hade skrivit en låt till sina småsystrar som hon spelade för dem på pianot. 

 

Och här har vi dem! Freya fick egenskapen Karismatisk och Emily fick egenskapen Ogillar barn. Nu när Emily och Freya också är tonåringar så har Anya uppnått sin livslånga önskan eftersom hon nu har uppfostrat sex stycken barn från bebis till tonåring. 


Även Toby har träffat någon som han valde att bjuda på balen. Killen heter Darnell och han ville väldigt gärna gå på balen med Toby.   

En kväll bestämde sig Anya för att det var dags att rensa garderoberna. Hon är så himla nöjd med den här lösningen de byggde under en av trapporna i huset som verkligen hjälper familjen att bli av med lite byråer och liknande. 

(Ignorera julgranen är ni snälla, ni kommer förstå varför den står där senare i veckan - det är sommar hos Spark!) En dag kom en man och knackade på dörren och berättade att familjen fått en anmälning om vanskötsel av djur och att de hade fått order att hämta Mocha. Hela familjen blev såklart både väldigt ledsna men också väldigt arga. Tyvärr kunde de inte göra så mycket utan mannen tog med sig Mocha och gick och nu hoppas familjen att de ska kunna få tillbaka sin älskade familjemedlem på något vis. 

Så var det hög tid för skolbal! Det blev en väldigt lugn bal där de flesta av kidsen hängde utanför skolan. Toby blev iallafall utsett till balens kung vilket han såklart blev väldigt glad över!   

PGC
Av Sara - 22 december 2013 14:15

Mary Kay Tomson önskad av Rolo

"Mary Kay har alltid vuxit upp i överflöd. Hon, till skillnad från sin alltid ledsna och nedstämda syster Lola, har tagit vara på det. Hon hatar alla som tycker hon är en Diva- för hon är ju bara som alla skulle vara med mycket pengar. Utom hennes tvillingsyster förstås. Sedan Mary Kay fyllt femton har hon börjat sminka sig på allvar, använda diviga kläder och köra moppe. Man lever bara en gång! Hennes motto är: "Även en diamant måste slipas för att skina."

Vardagskläder | Finkläder | Sovkläder | Badkläder | Idrottskläder | Utomhuskläder

(Färgerna på kläderna den uppladdade versionen har kan skilja sig lite ifrån färgerna på bilden då jag helt enkelt glömde ladda upp simmen efter att jag fotat och sen sparade inte. Jag fick göra om kläderna utifrån bilderna jag tagit och därför kan det skilja sig lite.)

 

CC-lista finns att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kanske jag kan svara på det i kommentarerna/i en WCIF. 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR

 

Vill du ladda ner Mary Kay?

Sims3pack + CC-lista

.Sim + CC-lista

Endast sims3pack   

OBS! Mary Kay är en tonåring!

Av Sara - 21 december 2013 20:15

Tänkte jag skulle tipsa om lite olika frisyrer till våra simmar som jag sett runtom i simvärlden på senaste tiden. I princip alla är retextures men jag skriver namnet på dem och sedan vem som gjort retexturen så om du inte gillar just den versionen jag visar bild på så kan du bara googla namnet på håret plus "retexture" eller kanske namnet på din favorit bland hår. 


"Zauma NewseaShepherd + Cazy 10 United" av Forever And Always
Ladda Ner


 

"Cazy Nocturne" av Beaverhausen

Ladda Ner

   

"Newsea Canalis" av Beaverhausen

Ladda Ner

     

"Zauma Dara" av Beaverhausen

Ladda Ner


 

"Alesso Kim" av Beaverhausen

Ladda Ner


 

"Sky Sims 167" av Beaverhausen

Ladda Ner

 


"Jan 05" av Ctenid

Ladda Ner


   

"Newsea Disco heaven + Newsea Rachel" av Sjokosims

Ladda Ner

 

Nightcrawler "We Can't stop" 

Ladda Ner


 

Nightcrawler N12

Ladda Ner

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se