SimsDeluxe

Senaste inläggen

Av Sara - 11 december 2013 21:15

Svar: Klänningen hon har som finkläder kommer ifrån Jocker och byxorna ifrån Wundersims 

Svar: Tack! Selfietröjan är ifrån LiegtVill också ta upp en annan sak! Eftersom bara en (!) av de som vann i min giveaway hörde av sig till mig (även fast jag skrev en påminnelse) så har jag bestämt mig för att det tåget nu har lämnat stationen och att de helt enkelt får skylla sig själva. Det kan låta tufft men jag har väntat länge och tycker själv att jag varit tydlig. Oavsett vad så har jag några plumbob-diadem att ge bort och tänkte att de TRE första som mailar mig på simsdeluxe@live.se med sitt namn, adress + bara väldigt kort vad som är din favorit på min blogg och varför får varsitt diadem. Jag kommer INTE svara på era mail och inte heller skriva ut här vilka som vunnit utan det blir en liten "julöverraskning". Yes, jag skriver ut här när giveawayen är avslutad så är det bara att hålla tummarna sen. ;-) Och ALLA får vara med! Spelar ingen roll om du har en stor blogg, en liten blogg eller kanske ingen blogg alls. Så länge du skickar med det jag bad om däruppe så är du med. Men det gäller ju att va snabb så varför sitter du här och läser fortfarande? Släng iväg mailet för guds skull! 


Av Sara - 11 december 2013 10:15

  Clara Summer önskad av Sindra

"Clara har sedan hon varit väldigt liten bott vid havet. Men när hon en dag ramlade från en brygga och hon nästan drunknade har hon undvikit vatten så mycket hon kan. Nu vill hon flytta till Sunset Valley och leva ett lungt liv med sin hund Luna."

 

Vardagskläder | Finkläder | Sovkläder | Idrottskläder | Badkläder | Utomhuskläder
(Jag använde byxor från In i Framtiden på idrottskläderna, jag hoppas det var okej Sindra!)   

 

CC-lista finns att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kanske jag kan svara på det i kommentarerna/i en WCIF. 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR CLARA HAR CONTACTS, SE CC-LISTAN!

 

Vill du ladda ner Clara?

Sims3pack + CC-lista

.Sim + CC-lista

Endast sims3pack

Av Sara - 10 december 2013 18:14

Lite sent att berätta om detta nu kanske men om 45 minuter (19.00) startar en broadcast HÄR om Roaring Heights! Det släpptes också en trailer för världen nyligen som ni kan se här nedan.   

Av Sara - 9 december 2013 10:00

Så, när jag hade min paus så roade jag mig ganska mycket i mitt spel och gjorde olika saker. Bland annat gjorde jag en sim som fick namnet Zoe Davis. Jag spelade in när jag gjorde detta och resultatet kan ni se nedan. Jag gjorde dock bara hennes vardagsklädsel och finklädsel så de övriga har jag ingen aning hur de ser ut. Hennes hår (med hatten) är ifrån Store. Den finns även i detta setet (Can't Stop the Cool) om du inte har lust att köpa den i store. Jag tror nämligen inte att hatten följer med i nedladdningen.


WCIF-frågor kan ställas som en kommentar.  

Här kan ni ladda ner Zoe. 

 

Av Sara - 7 december 2013 20:00

 

Svar: Bra idé! Jag tror jag gjorde ett inlägg på samma tema i fjol så kolla gärna där för lite tips. Men lite ska vi nog kunna skrapa ihop. Annars tipsar jag verkligen om Chaossims som tipsat om massa julsaker. Absolut värt ett besök! 

 

Set med presenter och leksaker.


 


Juldekorationer


Julkort på väggen i set.


Julkrans


Och så några gratis set ifrån Store! 

Set med julgran blandannat. (Vill du endast ha granen i detta set finns den att ladda ner HÄR)

Set med bla julstrumpor och girlanger. 

Tomteluvor


Set med julnallar, snögubbar och buffébord.

Av Sara - 7 december 2013 15:04

 

Svar: Postern är från ett set av Simoleon-City men hen verkar ha tagit bort sin simblr. Jag lyckades dock hitta en länk till dem. Ladda ner här. (Random Posters)


Svar: Först och främst ber jag om ursäkt för mitt väldigt sena svar! Jag är lite osäker på vilken tröja det är du syftar till men den enda tröjan hon har på sig i den delen är från Anubis och heter "Summer Affair", du kan hitta den här. Säg gärna till om det inte är den du syftar till och förklara nogrannare så ska jag leta rätt på det du söker.

 

EDIT: Summersims var så snäll och berättade för mig att One Piece tydligen är en tv-serie och att de har en logga med en dödskalle som min sim hade på sin tröja. Hade jag ingen som helst aning om iallafall. Det är dock ingen tröja utan en outfit som kan laddas ner HÄR


Har du ställt en WCIF-fråga du inte fått svar på? Isåfall har jag nog missat den och skulle uppskatta om du kunde fråga den igen eller hänvisa till din fråga på något vis. :) 

Av Sara - 4 december 2013 12:00

Som ni säkert redan läst på andra bloggar eller på Thesims3.com så släpper Store-teamet den 12 December en ny värld som heter Roaring Heights. 

 

 


Denna värld beskrivs såhär när man klickar sig in på fakta-sidan på The sims 3:
"Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?"

 

Världen är en såkallad Art Deco värld som påminner mycket om 20-talet i hur simmarna på bilderna ser ut och på arkitekturen påminner det om någon blandning mellan 20-tal och 50-tal. Samtidigt känns världen fräsch och modern och personligen är jag superglad över att de äntligen släpper en värld med höghus, stränder och som ser lite realistisk ut. Jag har varken Dragon Valley eller Midnight Hollow så jag är sjukt pepp på denna värld nu! 


                   


"Klassiskt coolt renoveringsobjekt"

Oavsett vilken version av världen man köper så får man med en bil som de valt att döpa till "Klassiskt coolt renoveringsobjekt" och som alltså är en bil som dina simmar kan meka med och helt enkelt bygga ihop till en riktig bil. Ni som spelat The Sims 2 Fritid vet vad jag snackar om här. När dina simmar mekar med bilen så ökas händighetsfärdigheten och något som är nytt är att simmen kan lyssna på radio/musik i bilen. När du renoverat bilen i toppskick så kan du fortsätta att öka färdigheten genom att meka med motorn eller vaxa bilen. Bilen är dock inte bara ett färdmedel. Du kan använda den till att imponera på den du har kär också då det finns flera olika romantiska alternativ i bilen och något som vi som spelat The Sims 2 har saknat kommer tillbaka med denna bil nämligen bil-woohoo. Ja, nu kan våra simmar ha woohoo i bilen igen. Om det bara är i detta fordon eller i alla fordon återstår dock att se. 


             

   


Standard och Guld

Som vanligt släpps världen i två versioner. Standard och Guld. Vanligtvis så brukar skillnaden vara ett premiumföremål och på sätt och vis är det väl så även denna gång. Till och börja med kommer man inte kunna köpa världen för simpoints utan bara för riktiga pengar. De säljs i såkallade "bundles" där olika saker ingår. I standardversionen får du världen med allt dess innehåll, renoveringsbilen och 100 extra simpoints. Detta paket kostar 133, 60 kronor. Guldversionen innehåller allt det som man får med standard såklart plus setet "Strandpromenadskläder" som är ett set med kläder matchande världen och 1900 simpoints. Tanken är att man ska använda dessa 1900 simpoints för att köpa Strandpromenaden som är ett premiumföremål gjort för denna världen. Mer om denna nedan. Guldpaketet kostar 234 kronor. 


 


Strandpromenaden
Jag vet inte supermycket om strandpromenaden men det är alltså en premiumtomt specialbyggd för Roaring Heights. Det betyder dock inte att du inte kan du köpa tomten för sig och placera den i någon annan värld om du skulle vilja det. Med Strandpromenaden kommer ett nytt föremål som de som spelat The Sims 1 kanske är bekanta med nämligen Berg och Dalbanor! Strandpromenaden har två berg och dalbanor byggda på tomten men den innehåller delar så att du kan bygga ett helt eget tivoli på din sims tomt om du skulle vilja det. Jag vet inte vad strandpromenaden kommer att kosta men eftersom tanken är att man ska använda sina 1900 simpoints från guldpaketet till denna tomt så skulle jag tro att det kommer ligga däromkring. 


   

                                   

Familjen Capp

Med varje värld får vi ju återse en familj ifrån The Sims 2 och i denna värld får vi träffa Familjen Capp igen! Ni kanske minns dem ifrån The Sims 2? Konsort bodde i Veronaville med sina barn. Som ni kanske vet så "utspelar" sig The Sims 3 innan The Sims 2 så nu får vi träffa Konsort och Contessa innan de fick barn och när Cortessa fortfarande levde. 
De skriver såhär om Roaring Heights: 


"Vi har varit några dagar på semester i Roaring Heights och jag fattar inte att vi inte åkte hit tidigare! Piren blev snabbt vårt favoritmatställe med de romantiska solnedgångarna och närheten till stranden. När solen har gått ner myllrar centrum av aktivitet!

Ända sen den blygsamma starten har invånarna i Roaring Heights anammat art deco-stilen som förblir väldigt inflytelserik i den här stan. Vi älskar pastellfärgerna, neonljusen som lyser upp byggnaderna längs stranden och de extravaganta skyskraporna med deras speciella stil.

Vi älskar det här stället så mycket att vi redan har börjat leta efter lediga tomter. Husen är så unika, vi har aldrig sett nåt liknande! Det kommer att bli fantastiskt att bo här och vi hoppas att du snart flyttar in i grannhuset!
-- Contessa & Konsort Capp"


Jag ser mycket fram emot den här världen även om jag tycker att den kanske är i dyraste laget. Jag kommer dock att skaffa den på ett eller annat sätt för jag är väldigt nyfiken på om vi kanske äntligen fått en värld med höghus som fungerar som den ska. 

Världen släpps nästa torsdag den 12 december! 


 


Källa. Källa

Av Sara - 3 december 2013 14:00

Det var ett bra tag sen jag berättade om vårt liv nu. En hel del har hänt sen sist om man så säger. Våra hundar Majken och Baloo börjar bli till åren och jag fasar inför den dagen Baloo inte orkar med längre. Det var ju trots allt vi två som började om här i Sunset Valley tillsammans. Jag och Leighton har firat några bröllopsdagar och Leighton har avancerat i sin karriär och har numera en fast plats i Sunset Valleys fotbollslag. Våra barn Flynn och Charlie är numera tonåringar och mer olika än någonsin. De var ju ganska tajta som småbarn men när de blev barn så växte de mer och mer ifrån varandra och nu är de som natt och dag. Jag väntar dessutom vårt tredje gemensamma barn just nu som är beräknat att komma när som helst nu. 


Nu när barnen är tonåringar så har de fått göra sina rum precis så som de själva vill ha dem och deras rum speglar deras personligheter väldigt bra. Här har vi Charlies rum som visserligen fortfarande går i de rosa nyanserna men där slutar nog likheterna med från när hon var barn. Det är konsten som är fokus i Charlies rum och hon är en riktig rebell numera. Ibland vet jag inte vad jag ska göra med henne men jag tror att Leighton tycker att det är ännu jobbigare när hon nu revolterar så mycket. Charlie älskar konsten och är med i skolans konstförening. Det är väl en av de få sakerna i skolan som går som det ska just nu. 


 

Flynn däremot är en mönsterelev. Han sköter skolan oklanderligt och har högsta betyg i flera ämnen. Utöver det så hänger han mest hemma i sitt rum och spelar tv-spel. Han har några kompisar han brukar vara med men tillskillnad från Charlie som är väldigt utåtriktad så är Flynn lite mer inåt och håller sig till sin lilla krets av vänner. 

 

Här har vi vår lilla "nörd". Han spelar som sagt väldigt mycket tv-spel och vi låter honom hållas. Är det vad han tycker är kul så får han göra det. Så länge han sköter skolan tycker vi inte det gör någonting. Han är fortfarande väldigt intresserad av logik och vetenskap och jag tror att drömmen om rymden håller i sig ännu. Vi får väl se om han får möjligheten att se stjärnorna på nära håll någon dag. Jag tror absolut inte att det är omöjligt. Som ni ser är han väldigt lik Leighton. Även Sam, barnens storebror, är ju lik Leighton så ibland tar folk fel på Flynn och Sam även fast Sam är så många år äldre och har egen familj numera. 


Jag fick ett riktigt roligt samtal häromkvällen! Det var min bästa vän Jamie som ringde och berättade att hon och sin make väntade sitt första barn. Jag tycker det är så himla kul att vi kommer ha småbarn samtidigt som kommer få växa upp tillsammans. Min lilla kommer förstås vara lite äldre men det kommer inte vara så stor åldersskillnad trots allt. 


Så en sen vårkväll kände jag hur värkarna startade och vi åkte ner till sjukhuset och skrev in oss. Det hela gick ganska fort och på morgonkvisten kunde vi lämna sjukhuset tillsammans med våra nytillskott till familjen. Ni kan ju ana chocken när vi insåg att vi ännu en gång hade berikats med ett tvillingpar. Även denna gång fick en liten pojke och en liten flicka. Vi valde att döpa dem till Alice och Logan och nu känns det så självklart att just de två skulle vara en del av vår familj. 

Här har vi ju vår härliga rebell också. Känner ni igen henne? Charlie har skaffat sig piercingar, något som Leighton blev fly förbannad över, och har numera dreads. Ibland tittar jag på henne och undrar vad som hände med vår lilla tjej men jag vet ju innerst inne att hon finns därinne. Det är bara det yttre som inte är detsamma. 


 

I och med tillskottet till familjen fick vi bygga om huset. VI hade ju egentligen inte plats med varken en eller två bebisar till. Så vi byggde helt enkelt om vårt vardagsrum till två barnrum och så blev vardagsrummet lite mindre. Det blev faktiskt himla bra och vi är väldigt nöjda. Vi tycker det är viktigt att våra barn har egna rum så att de har någonstans där de kan vara ifred. De växer fort de små och jag förvånas över hur två tvillingpar kan vara så olika. Alice och Logan är mycket tajtare än vad Charlie och Flynn någonsin varit och jag ser verkligen fram emot att se dessa växa upp.   

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se