SimsDeluxe

Direktlänk till inlägg 25 januari 2014

Videoserie: Inred ett hus

Av Sara - 25 januari 2014 08:30

Jag har gått igenom alla era svar från min enkät (återigen - TACK!) och det var mycket intressanta tankar och åsikter. Jag noterade bland annat att ni tyckte det var roligt med videos där jag inreder men att ni inte vill ha dem så långa, vilket jag absolut kan förstå. Så jag funderade lite och sen fick jag en idé! 


Jag tänkte göra som en liten "mini-serie" där jag renoverar ett hus. Vill inte kalla det för en Let's Play för jag skulle tro att det blir korta avsnitt (förhoppningen är att de ska hålla sig runt 10 minuter) där jag inte pratar så mycket. Så till vida om ni inte vill att jag pratar. Jag behöver dock er hjälp till detta. Jag vill att ni ska bestämma vad för sorts simmar/sim det bor i huset. 

Ni skriver en kommentar där ni berättar om simmarna, deras personligheter, arbete, hur många det är i hushållet, vilka åldrar osv. 


Sedan pusslar jag ihop något utifrån era kommentarer. 


Detta för att det ska bli lättare för mig. Det är lättare om man har en familj i bakhuvudet liksom. Så vet jag om det är två unga vuxna, en barnfamilj, två äldre, en ensam vuxen med en katt osv som bor i huset. 


De hus jag velar mellan att använda är dessa två nedan. 


Blue Dream av Jackob


 

 Laguna Floor Plan av Naiya

Klicka på länkarna för att se fler bilder på husen. 

Jag vet inte när jag kommer börja med detta, antagligen kommer det dröja en månad minst. Det beror lite på hur det utvecklar sig med mitt projekt. 

Använd er fantasi nu! 

Jag har valt att godkänna alla kommentarer till det här inlägget så att jag inte ska missa någon. 

 
ANNONS
 
Lovisa

Lovisa

25 januari 2014 09:37

jag har ett litet förslag på en familj;)
Två vuxna simmar som har två barn var (från ett annat förhållande) så att blir typ halv syskon. Sen kan de vuxna få ett barn. Så här kmr lite fakta om varje:
Mamma:
Yrke: Kock
Personlighet: Asså jag vet inte exakt men hon ska vara väldigt "moderlig" och älska sina barn jätte mycket.
Egenskaper: Kockbegåvning, neurotik, familjeinriktad, gröna fingrar, prydlig.


Pappa:
Yrke: Polis
Personlighet: Han ska älska att träna och har egenskapen atletisk. Han försöker bli så bra vän med sina nya barn..
Egenskaper: Nolla, fiskare, ambitiös, Tankspridd och modig
Ålder:Vuxen:

Mammans barn:

Barn 1 (tjej):
personlighet:Innan hennes föräldrars skillsmässa var hon väldigt söt och duktig i skolan men nu är hon rebellsik och skippar skolan. Hon får ofta skäll.
Egenskaper:Tungsovare, oppassande, fetsprisse, bra sinne för humor.
Ålder:Tonåring

Barn 2 (kille)
personlighet: Han saknar sin mamma mycket ( Hon träffade en annan och flyttade till shang simla) Så han är väldigt känslig när det kmr till det ämnet men han försöker vara glad.
Egenskaper:Överkänslig, Snackare, Lätt imponerad
Ålder:Barn

Pappans barn

Barn 3 (kille)
Personlighet: När Barn 3:s mamma dog så flyttade familjen till denna stad och då träffade "pappan" "mamman" och de flyttade ihop. han finner lugn i trädgården och drömmer om ett eget trädgårdsland. Han har också hört att han är väldigt snygg.
Egenskaper:Atletisk, gröna händer, Hopplös romantiker, fiskare
Ålder: Tonåring

Barn 4 (tjej)
Personlighet: Hon tar dagen som den kommer. Eftersom hennes mamma försvann ganska tidigt hat hon lärt sig att bo med kilalr och umgås hellre med dom än emd killar. Hon gillar att göra "killgrejer"
Egenskaper:Fiskare, älskar naturen, modig
Ålder: Barn

Mammas och pappans gemensamma barn:
Personlighet:?
Egenskap: Lätt imponerad, Vänlig
Ålder: Småbarn

PS: Vte ej om ngt av husen kmr räcka till för familjen men tog bara ngt. Du kmr ju göra lite av varje så det blir ju inte exakt såhär men jajaj<3 Hoppas ngt av min familj kmr med... ;)

http://www.godismopsen.bloggplatsen.se

 
Cherrys sims

Cherrys sims

25 januari 2014 10:25

Jag vill jättegärna att du pratar. Det blir mycket roligare att lyssna på då :)
Familjen har jag ingen idé om just nu, jag ska tänka lite på det ;)

http://chesims.blogspot.com

 
Ingen bild

thesimlover

25 januari 2014 12:54

Ett hus som passar till en barnfamilj
Två vuxna,fyra-fem barn,och ett husdjur tex:hund eller katt:)

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

25 januari 2014 13:22

Åh jösses vad jag suger på sådant här. Kanske en kille och en tjej som är tvillingar, och båda är väldigt flickiga/pojkiga? med en mamma, en pappa och en farfar? Mamman kanske ska jobba inom sjukvården, och verkligen slita ut sig, både hemma och på jobbet, och pappan som polis, men han bryr sig inte så mycket om jobbet utan mer om hemmet och sin familj. Gud jag suger verkligen på sånt här, förlåt!

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Simmer Nea

Simmer Nea

26 januari 2014 20:04

Hej Sara! Tycker att du borde välja det första huset, Blue Dream ;) Jag tycker att där kunde bo en mamma som älskar färg och konst, hon skulle ha en rebellisk tonåringsdotter som ärvt konstgenen och målar mycket, hennes andra barn skulle vara en rymd-älskande kille, sen skulle hon även ha en fästman som INTE är fader till de äldre barnen utan endast till den yngsta, som skulle vara en liten tjej som är nyfiken älskar att spela på sin musikleksak (småbarn då alltså). Fästmannen skulle ha blommor och trädgårdsmästeri som intresse. Resten av huset skulle vara jättemysigt och att man får känslan "hem"! Förlåt om det blev mer som en historia men hoppas att du får någon idé i alla fall ;)
MVH
Simmer Nea

http://livetisims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

anonym

28 januari 2014 22:44

jag älskar båda husen men tycker att du borde ha en familj med 2 barn

 
Ingen bild

Anna

29 januari 2014 16:40

Blue Dream.
Har kanske ett litet förlag på familj, vet att det inte är så speciellt. Men i alla fall.
En tonårstjej (jag kallar henne Amanda, bara för att det blir lättare) Amanda har alltid varit en glad tjej. Men sedan ett tag tillbaka så har hon helt tappat humöret och blir irriterad på allt möjligt inte minst sin Mamma och Lillebror. Hon går i skolan, men tycker för det mesta att det är svårt och jobbigt. Men det är bästa med skolan är musiklektionerna tycker hon. Hon är virtuos och älskar att spela olika instrument (´men bäst piano). Amanda bor i huset tillsammas med sin mamma och lillebror eftersom föräldrar skilde sig och det slutade med att barnen bodde hos mamman hela tiden.


Lillebror Tyler är ett barn som precis har börjat i skolan och tycker om skolan för att där träffar han sina vänner. Men han är inte som de flesta andra killarna i sin klass som gillar sport och att spela basket, innebandy och fotboll osv. Men han är inte heller någon soffpotatis. Fast det är klart att han gillar att spela tv-spel och sitta vid datorn. Men annars tycker han om att läsa böcker och också att skriva. Han är ett riktigt bokmal.

Mamma Alice
Mamman i familjen älskar sina två barn väldigt mycket. De är det bästa hon har. Sedan skilsmässan har hon varit väldigt deppig. Hon har alltid drömt om en stor familj. (även om hon är väldigt glad för den hon har). I alla fall så saknar hon någon annan att dela livet med och kanske barn med. Men det är ingenting som hon har berättat för sina barn... än. Hon har precis blivit vuxen. Mamma Alice är en familjeinriktad och vänlig person och älskar att spendera tid med sin familj. Hon har börjat jobba på spaanläggningen. Men behöver hitta ett annat jobb med bra betalt.

Detta var mitt lilla förslag. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 maj 2014 00:00

Nämen, kikar du in här fortfarande? Dags att bokmärka om, ändra i dina favoriter och bloglovin-avfölja. Jag hänger nämligen numera på simsdeluxe.se, häng med dit!  ...

Av Sara - 27 april 2014 19:00

Jag har pratat om det i evigheter nu och ni har tålmodigt väntat. Jag har märkt hur statistiken sakta men säkert sjunkit och jag förstår verkligen om ni ledsnat och trott att allt bara var bra. Men nu, ÄNTLIGEN, kan jag berätta för er att mitt flyttp...

Av Sara - 6 april 2014 12:00

    Oj, vad många det var som deltog i min giveaway! Nu har jag dragit tre lyckliga vinnare som vinner valfritt spel!    Och vinnarna är:    1. Alva "Grattis <3Mitt favorit minne på din blogg är nog när jag började läsa den för någr...

Av Sara - 6 april 2014 11:15

Laura Beck önskad av Jonas "Laura har alltid varit den utstötta tjejen, under högstadiet skar hon sig så mycket så hon nästan dog. Som tur var så räddade hennes bror henne innan hennes hjärta gav upp! Så hon har haft besök hos psykologer och sjukhu...

Av Sara - 5 april 2014 15:51


I det här inlägget tänkte jag berätta lite om vad som kommer hända med Simsdeluxe i framtiden. För även om det är jag som rattar inlägg och så vidare så skulle det inte vara någon mening med det om inte du läste. Alla ni fantastiska läsare är drivkra...

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se