SimsDeluxe

Senaste inläggen

Av Sara - 4 mars 2014 08:36

Chisimi släppte för ett tag sedan ett par jeans som har kommit att bli mina absoluta favoriter. Nu har han släppt version två av dessa och hade jag kunnat hjula så hade jag nog gjort det, haha!


Byxorna finns HÄR.   

Av Sara - 27 februari 2014 16:00

Det gör mig jätteglad att ni tyckte så mycket om den förra delen som var ur Emilys perspektiv. Den här delen kommer vara som vanligt igen. 

Med många barn i familjen så går det självklart åt mycket mat. Anya försöker därför att laga mycket mat i taget som hon ställer in i kylskåpet så det finns att ta av när barnen är hungriga. 

Toby har spenderat mycket tid med att förbättra sin konstnärliga färdighet och det går riktigt bra för honom. Han verkar dessutom tycka att det är väldigt roligt. 

Frukostarna hemma hos familjen Spark är inte särskilt organiserad. Med så många tonåringar i familjen så är det svårt att få alla att äta samtidigt. Men det sitter alltid någon vid frukostbordet när man kommer ner på morgonen. Fördelen med en stor familj!

Samma kväll som Riley flyttade ut så kom Emily hem med sin son, Lucas. Familjen hade då ansträngt sig för att göra iordning rummen ordentligt. 

Freya fick flytta in i Rileys gamla rum och hon trivs jättebra. Hon tyckte det var lite märkligt de första nätterna eftersom hon aldrig har haft ett eget rum innan. Hon och Emily har alltid delat. 

Lucas fick en egen hörna i Emilys rum och Emily blev så nöjd när hon fick se vad hennes familj åstadkommit. 

När Emily kommit hem från sjukhuset efter ett par dagar så kände hon sig som en helt annan människa. Hon funderade mycket över hur hennes sons liv skulle bli med så unga föräldrar och oroade sig lite. Precis som alla andra mammor gör. 

Några dagar efter hemkomst kom Noah och hälsade på för första gången. Det var lite stelt mellan Emily och Noah men Noah var himla gullig mot Noah och hade köpt honom en leksaksgiraff. 

          

Trots att mycket fokus legat på Emily senaste tiden så stannar ju inte tiden för de andra familjemedlemmarna för det. Samma kväll som Noah hälsat på så var det födelsedagskalas för trillingarna! Först ut var Julie.. 

 

.. som blev en mycket vacker ung kvinna! Hon fick egenskapen Aldrig Naken och hennes livslånga önskan är att bli Storfilmskompositör. Visst blev hon vacker?! Vem av föräldrarna tycker ni att hon liknar mest?

            

Efter Julie var det dags för Toby och man kan minst sagt säga att man ser att de två är tvillingar! Så himla lika varandra! Toby är kanske liiiiite mer lik Hayden än Julie. Toby fick egenskapen Perfektionist och hans livslånga önskan är Konstnärlig Mästare. 

       

och sist men inte minst var det Milos tur! Milo är min personliga favorit av trillingarna och han fick egenskapen Karismatisk och hans livslånga önskan är Honungstunga, gyllene fingrar. 

Visst ser han stolt ut när han tittar på sina yngre systrar? :) 

Även om det är en stor omställning för Emily så är hon en väldigt bra mamma till Lucas och tar hand om honom utan speciellt mycket hjälp från familjen. 

Även Milos flickvän Rita har fyllt år och här passar han på att flörta lite med henne. De är perfekta tillsammans! Önskar nästan att Milo var min arvvinge så jag kunde få spela med de två istället.  

Tiden går, som ni säkert vet vid det här laget, fort hemma hos familjen Spark och innan de vet ordet av är det dags för Lucas första födelsedag! Självklart var hans pappa Noah där och firade honom. 

Och då passade de på att ta ett familjefoto såklart! Här har ni hela familjen: Toby, Julie, Freya, Hayden, Anya, Milo och så Emily och Lucas längst fram. Eftersom Riley flyttat hemifrån är han inte med på bilden. (De tonåringar som växte upp till ungdom finns att ladda ner om ni klickar på deras namn.)

Och som ni ser så har lilla Lucas både rosa hår och lila ögon så arvvingen i G.4 är redan klar innan ens Emily blivit vuxen..  

PGC
Av Sara - 26 februari 2014 19:41

Såg att Rusty Nail tagit en outfit från Showtime/Rampljuset och tagit bort halsbandet och byxorna. Jag blev jätteglad när jag såg dessa versioner. 

 

Ladda ner HÄR och HÄR

Av Sara - 24 februari 2014 15:15

Denna del kommer bli lite annorlunda ifrån övriga delar och mer som en saga. Det är berättat ur Emilys synvinkel. 

Jag hörde redan i trappen upp att det var Freya som kom och jag visste innan hon ställt sig i dörröppningen vad hon skulle fråga. Ändå låtsades jag som ingenting. 

"Varför är du inte med på festen där nere? Riley har blåst ut ljusen nu, du missar allting" sa hon till mig. 

"Jag mår så himla konstigt sa jag, jag vet inte vad det är. Hela kroppen känns konstig och så mår jag illa av och till. Ont i brösten har jag också."

"Emily" sa hon bara tillbaka och tittade bestört på mig. Jag förstod inte riktigt varför eller vad som höll på att hända. Sedan gick hon till byrån och började rota efter något i hennes låda. Efter en stunds krafsande hittade hon det och höll fram det till mig. "Du måste testa dig" sa hon samtidigt som hon sträckte fram det. Jag tittade ner och såg att det var ett graviditetstest. Jag funderade på varför hon förvarade sånt i sin byrålåda men tänkte att Freya hade så mycket vänner så det skulle inte vara så konstigt om hon förvarade det åt någon annan. 

"Är du helt sjuk eller?!" sa jag sen. "Varför skulle jag vara gravid!?" fortsatte jag nästan lite kränkt. 

Hon bara tittade på mig med den där blicken som jag vet betyder att hon känner mig bättre än jag känner mig själv. 

Väntan på att testet skulle ge resultat var fruktansvärd. Det kändes som de längsta minutrarna i mitt liv och även om jag visste att Freya stöttade mig oavsett vad så kände jag hur hennes blick brände in i min rygg. 
"Jag kan inte fatta att vi gör det här" sa hon lite tyst. 
"Tyst. Var bara tyst" fräste jag tillbaka. 

Varje minut kändes som en timme och jag vet inte ens om jag ens släppte blicken från testet för att blinka. 

Så kom det. Resultatet. 
"Shit!" utbrast jag helt utan att tänka mig för. "Shit shit shit shit shit" fortsatte jag sen. 
"Emily, du vet att jag älskar dig och alltid stöttar dig men seriöst. Mamma kommer att döda dig!" sa Freya helt utan någon skämtsam ton på det hela. 
"Mm, jag vet. Åh herregud. Vad ska jag göra? Vad ska jag göra, Freya?" sa jag.

"Till och börja med ska du borsta tänderna och så går vi och lägger oss. Sedan imorgon ringer du Noah, som jag antar är pappan, så att ni kan ses och diskutera det här." svarade Freya. 
Det slog mig vilken tur jag hade som hade Freya. Världens bästa syrra. Så lugn, trygg och sansad. Motsatsen till mig. 

"Freya, jag måste kräkas" sa jag sen. 
"Okej, i'm out of here" sa Freya bara och försvann ut från badrummet. 

Så kräktes jag ännu en gång den dagen men första gången där jag förstod ett sammanhang. Det var mycket att ta in alltihop så jag bestämde mig för att försöka att inte tänka på det mer än nödvändigt. Jag gick in i förnekelse. Hur skulle jag kunna berätta detta för Noah? Noah, som dessutom var tillsammans med min kusin. 

Jag undanhöll det hela i några dagar men till slut kände jag att jag var tvungen att berätta för Noah så jag mötte upp honom i en av parkerna i stan. Vi bestämde oss för att ta en lekpark som inte så ofta besöktes så att vi kunde få prata så ostört som möjligt. 

"Vad kul att se dig, jag har inte sett dig på några dagar" sa han och gav mig en kram innan vi satte oss på varsin gunga. 

"Mm, jag har haft en del att göra.." svarade jag tyst. Jag hade fortfarande ingen aning om hur jag skulle lägga fram det hela. 

"Noah.. det är en sak.." började jag. "Du vet det där som hände förra månaden.." 
"Ja...?" svarade Noah frågande. 
"Mm, alltså.. det.. jag.. vi.." stapplade jag fram orden. 
"Vad är.." började Noah, lite irriterad. 
"Jag är gravid!" sa jag sen lite för fort och lite för snabbt och jag hoppades att han hunnit uppfatta vad jag precis hasplat ur mig för jag ville inte säga det igen. 
"Gravid? Du? Va!?" svarade Noah förvirrat. 
"Mm, och du är pappan för jag har inte varit med någon annan" sa jag sen. 

Sedan gick allting väldigt fort. Noah reste sig från gungan samtidigt som han mumlande sa "Emily, jag vill inte ha något barn.." Jag blev väldigt chockad men hann säga "Det är inte direkt så att du har något val.."

Då gick han. Han sa inte hejdå. Ingenting. Han bara gick. Killen som jag var upp över öronen förälskad i och som jag nu också väntade barn tillsammans med bara gick. Jag blev så chockad att jag bara satt kvar på min gunga och tittade efter honom. Vilket svin. 

När jag, efter att ha hämtat tankarna där på gungan, kom hem den kvällen satt mamma själv i soffan och tittade på TV. Jag satte mig bredvid henne och tänkte att det är nu eller aldrig. 
"Mamma..." började jag lite smått för att jag skulle få känna av vilket humör hon var på. 
"Ja?" svarade hon samtidigt som hon inte släppte blicken från tv'n. 

"Det är något jag måste prata med dig om.." fortsatte jag sen. 
Nu stängde hon av TV'n och vände sig emot mig. 

"Okej, vännen, vad är det?" sa hon och tittade på mig. 
Jag spände blicken mot den nu avstängda tv'n och så sa jag det bara. 
"Jag är gravid, mamma". 
Det blev sen helt tyst i rummet. Mamma fortsatte att titta på mig och jag fortsatte att titta på den avstängda tv'n i väntan på att hon skulle säga något. 

Efter vad som kändes som en evighet sa hon sen, helt lungt: "Okej, vad vill du göra?" 
Jag hade inte ens tänkt på att det fanns alternativ så jag blev lite paff när hon sa så. Jag hade dessutom förväntat mig en ordentlig utskällning. 

"Jag har inte tänkt på det" svarade jag. "Men jag tror att jag vill behålla det" sa jag efter en stunds tystnad. Jag blev lite förvånad själv över mitt svar faktiskt, men när jag sa det så kändes det helt rätt.

"Okej, då får vi ta det därifrån. Vem är pappan?" sa mamma och ännu en gång blev jag förvånad över hur lugn hon var.
"Vår granne, Noah.." sa jag.
"Har du berättat för honom?" frågade hon.
"Ja, jag gjorde det förut idag men han bara gick. Han sa att han inte ville ha barn och gick.." 


"Jag är ledsen, gumman. Förhoppningsvis så blev han chockad och behöver bara tänka. Vi ger det några veckor, okej?" 
"Okej.." sa jag bara. 
"Mamma, jag trodde du skulle bli arg" erkände jag sen. 
"Emily, vad hade det hjälpt? Jag tycker du är modig som berättar för mig. Det som hänt har hänt och vi får ta det från där vi är nu helt enkelt." 
Vilken fin mamma jag har egentligen tänkte jag. 
"Mamma, vill du känna på magen?" frågade jag sen och log. 


Mamma kände på magen och den kvällen kände jag den första sparken. Från och med då älskade jag mitt barn. Mamma lovade sen att hon skulle berätta för pappa och mina äldre syskon. 

Några veckor senare var det dags för ultraljud. Eftersom jag fortfarande inte hade hört något ifrån Noah och mina syskon hade annat för sig så gick jag dit själv. 

 

När jag var färdig inne på sjukhuset så tog jag fram min mobil och skrev "Du verkar inte särskilt intresserad men vill iallafall berätta för dig att du ska bli pappa till en pojke." och skickade till Noah. 

Bara någon minut efter plingade det till i min ficka. Sms. Från Noah. 
"Kan vi ses på lekplatsen?" skrev han. Jag svarade ja och började gå mot vår bestämda mötesplats. 

Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag väl mötte upp Noah på lekplatsen. Skulle han säga upp kontakten nu? Jag hade ingen aning. 
"Hej Emily!" sa han glatt när han fick se mig. 

"Hej." svarade jag kort. 

"Hur.. hur mår du?" frågade han och tittade lite förläget ned mot min mage och sen mot marken. 

"Jo, jag mår bra.." svarade jag och började fundera på vad han egentligen ville. 

"Jag har gjort slut med Alexandra!" sa han sen. Han sa det så fort att jag knappt hann uppfatta vad han hade sagt och därför tog det ett tag innan jag hann svara.
"Jaha.. okej?" sa jag sen. 

"Ja, jag är ledsen för hur jag reagerade när du.. när du berättade." sa han och såg uppriktigt ledsen ut. "Jag blev chockad och visste inte hur jag skulle reagera. Självklart tänker jag ta mitt ansvar!" sa han sen.

Vi satte oss sedan på en bänk och jag berättade för honom om allt jag visste och så vidare. Vi bestämde att inte skulle bli ihop bara för att vi skulle ha ett barn ihop. För även om vi tycker om varandra så kändes det som fel anledning. Skulle vi bli tillsammans längre fram så var det en sak men nu skulle vi endast bli föräldrar ihop. 

När Noah varit tvungen att gå till sitt jobb så hade jag ingen lust att gå hem så jag gick istället till biblioteket och läste en bok om graviditet. Den var väldigt intressant och jag kände mig lite mer förberedd efteråt. 

Riley hade börjat flyttpacka när jag kom hem. Nu när han är vuxen och har jobb så tyckte han inte att han skulle ta upp ett rum som någon annan behövde så Freya ska ta hans rum och så ska jag och bebisen ha mitt rum själva. Kommer kännas konstigt utan Riley dock. 

De sista veckorna innan beräknad födsel fick jag vara "sjukskriven" från skolan för vi ville inte att jag skulle behöva få värkar i skolan. Men så en dag när jag var ute och gick en promenad så kände jag att något var på G så jag ringde både mamma som lovade att hon skulle ringa Noah och tog sen en taxi till sjukhuset. 

Och ganska många timmar senare föddes min son, Lucas Spark. En glad liten pojke som är Vänlig och Älskar Värmen. 

PGC
Av Sara - 22 februari 2014 13:00

Hej kompisar! 


Nu tycker jag att det inte är mer än rätt att jag berättar för er vad mitt projekt som jag pratat om fram och tillbaka under en ganska lång tid är för något. Under 2013 växte Simsdeluxe enormt och jag fick hur mycket fina läsare som helst, vilket såklart gjorde mig jätteglad. Men i och med detta så började jag känna mig trångbodd på bloggplatsen och har därför bestämt mig för att expandera bloggen och flytta den till en annan plattform. Vad adressen kommer bli vill jag i dagsläget inte berätta för er (även om ni säkert kan lista ut det själva) utan det berättar jag när allt är klart. Anledningen till att denna flytten tar så mycket längre tid än för många andra som flyttat sina bloggar är för att jag bestämde mig för att jag ville ha med mig alla blogginlägg från 2013 till den nya sajten och dessa får jag flytta manuellt vilket tar otroligt mycket tid. Jag har också tagit hjälp av Lina Arvendal som ska bygga ihop designen till bloggen. Hon har hjälpt mig tidigare och jag tror att slutresultatet kommer bli himla bra. När den nya sajten lanseras återstår att se men jag hoppas att det inte ska dröja allt för länge! 


Med det vill jag också tacka er tappra själar som klickar er in här varje dag trots att jag är sämst i hela världen på att uppdatera just nu. Det värmer verkligen att veta att jag har några riktigt trogna läsare och det gör mig ännu mer peppad på att snabba på processen med flytten. 


Den här helgen hade jag tänkt att jag skulle tidsinställa lite inlägg till er så att det blir lite uppdatering och tänkte kolla om ni har några önskemål på inlägg? Jag håller på och laddar spelet nu och ska in och göra en önskesim iallafall så det kommer förhoppningsvis upp i veckan. :-) 

Ledsen för att det blev ett tråkigt textinlägg men nu vet ni vad jag sysslar med iallafall och varför det är så tyst här. Jag hoppas och tror att det kommer vara värt den låååååååånga väntan! 


Kram på er!

Av Sara - 12 februari 2014 14:30

Det blir inte så tätt mellan uppdateringarna nu för jag har fått en praktikplats så jag jobbar hela dagarna vilket bara hände i princip. Så jag hade inte planerat det. Har dock ett extremt spelsug och har börjat spela på en ny sim som jag kommer göra ett inlägg på senare. Försöker också att lägga lite tid på projektet som tar massor av tid och energi. Men det kommer bli bättre - jag lovar!!


Tänkte iallafall tipsa om två nya hår som Beaverhausen gjort en retexture på! 


     

Skysims 176
Ladda Ner


 

   

Alesso Eve

Ladda Ner

Av Sara - 10 februari 2014 10:00

Det blir vardag fort och speciellt kanske i en stor familj. Anya hann knappt komma hem från semester innan tvättmaskinen gick varmt hemma hos familjen. Som tur är tycker Anya att det är relativt trevligt med hussysslor men att plocka upp efter sex stycken mer eller mindre slarviga tonåringar är väl något som hon känner att hon hade kunnat vara utan ibland. 

En eftermiddag när Anya stod och lagade mat till familjen fick hon ett himla trist telefonsamtal. Hon fick nämligen veta att hennes storebror, Zachary, hade gått bort av hög ålder. Självklart sörjer hela familjen Zack. (Kan ni första att G.2 börjar dö ut nu!? Sjukt!!) 

Emily fortsätter att hänga med Noah trots att han fortfarande är på G med hennes kusin. Något han säger att han ska ändra på men inte mycket sker. Hon är ju dock så upp över öronen förälskad i killen att hon inte kan tänka ordentligt och låter känslorna bestämma. 

Kanske var det just det som hände när hon hon bestämde sig för att kyssa honom en kväll. Helt spontant och utan förvarning. 

Noah verkade dock inte ha något emot det hela utan besvarade hennes kyss. Kan avslöja att det blev mer än kyssar den kvällen. Emily alltså..

Slapparedagen kom och det tyckte Anya skulle firas med ett poolparty så hon slängde på sig en somrig outfit och bjöd in vänner och bekanta.

Toby och Milo slappade i skuggan och hade det ganska gött utomhus denna ganska varma slappardag. Båda två njöt av att slippa vara i skolan. 

Någon som BORDE hållt sig i skuggan var Hayden som brände sig rejält i solen! Emily kunde inte hålla sig när hon såg sin pappa utan brast ut i ett gapflabb. 

Senare på dagen började hon må konstigt och höll sig lite för sig själv. Det blir så mycket ändå med hela familjen och släkten och så. 

Julie och Freya däremot dansade ända tills det blev mörkt och hade det riktigt roligt tillsammans. 

 

Det var inte bara slapparedagen utan också Rileys födelsedag! Helt sjukt men nu var det hans tur att växa upp och bli en ungdom. 

Och han växte upp till en riktig hottie! Han fick egenskapen Excentrisk vilket nog kan vara nyttigt för honom. 

Flera från släkten var där hurrade och firade Riley och alla hade en jättetrevlig stund! 

 

Inte långt efter var tog Riley studenten vilket han tyckte var jätteskönt då skolan aldrig hade varit hans grej, vilket också syntes i hans betyg. Riley var överlycklig! 

På kvällen när han kom hem sen så satte han sig ner och sökte jobb direkt. Han var mer än redo nu att ge sig ut i vuxenvärlden!   

PGC
Av Sara - 8 februari 2014 10:45

Marilyn Stone önskad av Ella

"Marilyn var alltid den som aldrig prata i klassrummet. Hon var den blyga, det har hon alltid varit. Hon blev mobbad för det, dom kalla henne konstig, inte som alla andra, dum i huvudet, klumpig, känslig, fegis. Hon fick mindre självförtroende och stängde in sig i en mörk tom bubbla där bara hon själv fick komma in. När hon gick ut gymnasiet bestämde hon sig för att komma ut ur bubblan och försöka uppfylla sin högsta dröm, att bli sångare. Och nu försökte hon vara så snäll som möjligt till varje människa hon möter, hon vill inte såra deras hjärtan som hon fick sitt."

       

           

Vardag | Finkläder | Sovkläder | Badkläder | Idrottskläder 


CC-lista finns att ladda ned med simmen men om någon undrar över något speciellt så kanske jag kan svara på det i kommentarerna/i en WCIF. Listan kanske inte stämmer 100% då det var ett tag sen jag gjorde simmen och inte minns ordentligt. 

 

Jag vill uppmärksamma er alla på två saker kring mina simmar.

1. Jag använder sliders och vill ni att de ska se exakt likadana ut så finns mina sliders att ladda ner här. Det är omöjligt för mig att memorera vilka sliders jag använder när. Vill du inte ladda ner sliders så får du se till att inte mixtra med simmens utseénde för då kan det bli knepigt.

2. Jag använder defaultögon på mina simmar (om jag inte skriver något annat) vilket betyder att simmarna har dessa ögon när jag fotar dem. Dessa ögon kommer inte med när ni laddar ner dem men vill ni ha samma ögon på era simmar så använder jag Oh My Eyes! som finns att ladda ner HÄR MARILYN HAR CONTACTS, SE CC-LISTAN!

 

Vill du ladda ner Marilyn?

Sims3pack + CC-lista

.Sim + CC-lista

Endast sims3pack


De kassa bilderna beror på att jag hade råkat nollställa mina grafikinställningar. Ledsen för det! 

Välkommen!

   Vad kul att just du hittat hit! Förhoppningsvis gillar du The Sims precis lika mycket som mig. Simdeluxe drivs av mig, Sara och jag är 21 år gammal och har spelat och älskat sims sedan urminnes tider. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka här. Annars så är det bara att börja klicka runt och läsa inlägg. Välkommen! 

Självklart finns även jag på Thesims3.com! Du hittar mig under smeknamnet egogiirl 

Fråga mig om The Sims

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer dock att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat.

- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga. 

Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

Skicka endast samma fråga en gång.

- Jag är ingen datorexpert och kan inte svara på avancerade frågor om prestanda, kraschingar etc.
Ha tålamod! Vissa frågor är svårare än andra att svara på men alla frågor besvaras!

- Tjat om nästa "Familjen Davis" avsnitt raderas alltid utan svar.

- Jag svarar gärna på frågor om kläder/hår/smycken/etc mina simmar har men försök vara så precis som du kan och länka gärna till ett inlägg där man kan se det du söker. 

                                    /Sara

 

360 besvarade frågor

Sök i bloggen

Snabblänkar

Följ mig på Sociala Medier

 

 

 

 

 

Innan du kommenterar!

Jag tycker det här jättekul med kommentarer men tänk gärna på detta innan du skickar iväg din kommentar:
- Fråga endast om saker som rör inlägget ifråga. Har du en fråga om något annat - ställ den i frågerutan.

- Det räcker om du skickar din kommentar en gång. Spam raderas.

- Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

- Jag har ingenting emot reklam men det skall ske med måtta! 

- Ha tålamod! Jag svarar på alla kommentarer med frågor men ibland kan det ta lite tid.

- Letar du efter något jag haft på någon bild eller en speciell sak du vill att jag ska leta reda på/skriva om som inte rör inlägget kan du önska det i det HÄR inlägget.

- Innan du ställer frågor får du gärna läsa min  med vanliga frågor. 

 - Innan du ställer en fråga får du gärna läsa min FAQ med vanligt ställda frågor. 

Kategorier

Senaste inläggen

Simsbloggar jag läser

Arkiv

Tidigare år

Copyright

COPYRIGHT 
 2012-2013 SimsDeluxe

All bild och text i den här bloggen är, om inte annan källa uppges, skapade av SimsDeluxe och får ej kopieras utan tillstånd eller källanvisning. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se